Foto: Terje Løchen

Hæhre Entreprenør blir hovedsponsor i Vikersund

Vikersundselskapet går inn som hovedsponsor til skiflyvningsrennene i verdens største hoppbakke denne helgen.

Avtalen ble inngått denne uken.

- Vi syns det er svært hyggelig at Hæhre Entreprenør AS støtter

hoppsporten og dugnadsinnsatsen i Vikersund på denne måten, sier president i organisasjonskomiteen i Vikersund Stig Hamstad. Med hovedsponsoravtalen på plass falt den siste viktige sponsorbrikken på plass.

Oppfyller sponsorkravene
- I likhet med mange andre arrangement merker vi at sponsormarkedet er tøft for tiden, og det har vært jobbet systematisk med å få på plass hovedsponsor til rennet. Vi har vært i tett dialog med flere spennende selskaper om rollen som hovedsponsor. Nå har Hæhre Entrepenør inngått en avtale som oppfyller de økonomiske krav vi satte til en hovedsponsor, forteller Hamstad.

Albert Hæhre

Feirer jubileum
- Vi feiret i fjor 40 år, og syns det er hyggelig å kunne avslutte vårt jubileumsår med å støtte skiflygingsarrangementet på denne måten. Vi som selskap har lang tradisjon med å bidra i hoppsenteret året rundt gjennom mange år, forteller styreleder i Hæhre Entreprenør AS, Albert Hæhre. Selskapet stod bak utbygging av skiflygingsbakken i 1990, 2000 og senest 2011, og har dermed sikret at Vikersundbakken er verdens største hoppbakke.

- Nå gleder vi oss til en fantastisk helg med mange lange svev, og ikke minst å se de norske gutta fly langt ned i bakken, sier Hæhre.