Kontrollingeniører drift og vedlikehold

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist25.02.2015

Vil du være med å sikre god kvalitet på vegnettet i Sør-Trøndelag?

Inntil 5 kontrollingeniører for drift/vedlikehold

Utlysning 4-007-15

Vegseksjonen i Sør-Trøndelag har ansvar for drift og vedlikehold av riks- og fylkesveger i fylket og mindre/mellomstore investeringsprosjekt på samme vegnett. Seksjonen har 39 medarbeidere med kontorsted i Statens Hus i Trondheim, Heimdal, Støren, Hitra og Åfjord. Det er nå inntil 5 ledige stillinger som kontrollingeniør for drift og vedlikehold av fylkesvegnettet i ulike driftskontraktsområder.

Det er ledige stillinger som kontrollingeniører i følgende driftskontraktsområder:

  • 1 kontrollingeniør i driftskontrakt 1601 Fosen aktuelt arbeidssted Trondheim/Fosen
  • 1 kontrollingeniør i driftskontrakt 1603 Orkdal aktuelt arbeidssted Trondheim/Støren
  • 1 kontrollingeniør i driftskontrakt 1606 Trondheim/Malvik arbeidssted Trondheim
  • 2 kontrollingeniører i driftskontrakt 1609 Trondheim og refusjonsavtalen 1610 Trondheim arbeidssted Trondheim

Vi ber søkere presisere i søknaden om de søker på en kontrollingeniørstilling i et bestemt geografisk område eller er interessert i stilling i alle de aktuelle områdene.

Kontrollingeniørens arbeidsoppgaver:

  • Rapportere til byggeleder på kontrakten, og bistå byggeleder i blant annet oppfølgingen av kontrakten med entreprenøren.
  • Utarbeide gode kontrollplaner, samt ved å dokumentere og rapportere kontrollresultater.
  • Redegjøre for gjennomførte kontroller i byggemøter.
  • Utføre kontrolloppgaver i området, som ikke omfattes av driftskontrakten, samt gjennomføre tilstandsregistrering av veg og tilhørende objekter.
  • Kontrollingeniør for investeringsprosjekter i vegseksjonen ved behov
  • Innmelding og behandling av data i NVDB.
  • Bistå til følgebilkjøring av tung transport ved behov for brustenging
  • Et godt samarbeid med byggelederen er svært viktig, og kontrollingeniøren vil være byggeleders faste stedfortreder.
  • Følge opp og understøtte HMS-arbeidet innenfor kontraktsområdet

Kvalifikasjonskrav:

Det kreves bachelorgrad som ingeniør innenfor byggfag, fortrinnsvis med vegrelaterte fag. Erfaring fra lignede arbeid er en fordel, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Interesse for drift og vedlikehold vil bli vektlagt. Du må ha førerkort klasse B.

Søkere med utdanning fra utlandet må kunne fremvise NOKUT godkjenning av utdanningen tilsvarende kravet i annonsen.

Videre bør du ha relevant kunnskap om bruk av dataverktøy. Vi søker personer som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, samt evne til å ta initiativ og arbeide selvstendig og strukturert.

Lønn:

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønna trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet:

Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av seksjonsleder Endre Rudolfsen, mobiltlf. 924 25 625 eller Prosjektleder Drift/vedlikehold Audun Vognild 997 42 497

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Søk her

Vis flere stillinger: