Delprosjektleder ledningskontrakt

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og et profesjonelt markedsapparat med god oppfølging. Selskapet ble etablert i 1988, er nå en del av Adecco Gruppen og har kontorer i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Utfordrende stilling for en teknisk prosjektleder!

Delprosjektleder ledningskontrakt til ny 420 kV ledning Snillfjord - Trollheim

Det har gjennom flere år pågått omfattende planlegging av vindkraftutbygging i Midt-Norge og da hovedsakelig i Snillfjord og på Fosen. Det foreligger nå konsesjoner på et samlet vindkraftvolum på nesten 1500 MW i de aktuelle områdene. Vår kunde har i tilknytning til vindkraftplanene fått konsesjon på en om lag 250 km lang 420 kV kraftledning fra Namsos i Nord-Trøndelag, via Roan, Storheia og Snillfjord i Sør-Trøndelag, til Trollheim i Møre og Romsdal, inkludert en ca. 7 km sjøkabel i Trondheimsfjorden. Prosjektet vil tilpasses vindkraftutviklingen og behovet for nord-sørkapasitet gjennom Midt-Norge og planlegges realisert i tre trinn; 1) Namsos-Roan-Storheia, 2) Snillfjord-Trollheim og 3) Storheia-Snillfjord. Trinn 1 har byggestart juni 2015 med ferdigstillelse høsten 2018.Trinn 2 har byggestart april 2016 med ferdigstillelse høsten 2018. Trinn 3 er planlagt bygget etter.

Delprosjektleder vil få ansvaret for å gjennomføre trinn 2, Snillfjord-Trollheim. Det vil også kunne bli aktuelt å ta ansvaret for å gjennomføre utbygging av ny 420 kV ledning fra Trollheim til Viklandet (erstatter gammel 300 kV i om lag samme trase) som skal bygges og ferdigstilles i samme tidsrom som Snillfjord-Trollheim. Trollheim-Viklandet er blant annet en forutsetning for å kunne ta imot vindkraften som skal etableres i Snillfjord.

Ressurspådraget er forventet å være en heltidsressurs, og noe reising må påregnes.

Sentrale arbeidsoppgaver er:

  • Anleggstekniske løsninger (tilkomster/riggplasser/bygge hvor i enkelte årstider).
  • Delansvar ved anleggsplanleggingen og utarbeidelse av MTA plan forslag.
  • Følge opp konsesjonsvilkår, betydningen av disse og prosjektering.
  • Kostnadsestimater. Nybygg og riving.
  • Bistå ved utarbeidelse av risikoanalyse nybygg og riving (byggbarhetsanalyser).
  • Risikoanalyse. Planlegge og gjennomføre tiltak for å redusere aktuell risiko i forskjellige gjennomføringsfaser.
  • HMS oppfølging av egne medarbeidere og entreprenør(er).
  • Utarbeidelse og oppfølging av entreprisekontrakt(er).
  • Økonomisk oppfølging/rapportering inkl. tillegg/fradrag, eksternt og internt (byggefase).
  • Fremdriftsrapportering av aktuelle deler av ledningsprosjektet.
  • Koordinering driftsorganisasjon og entreprenør.
  • Ressursen må også bistå med andre oppgaver dersom det er behov for det.

Engasjementsgrad: 100%

Arbeidssted: Nydalen og på anleggskontoret i byggefasen. En må påregne å være opp mot 100% i Nydalen i planleggingsfasen, med en økende andel på anleggskontoret i byggefasen, sannsynligvis 40 – 60 % i Nydalen i byggefasen.

Ønsket oppstart: mars/2015, og byggestart er april/2016.

Varighet: 1 år, med opsjon om årlig forlengelse i 1+1+1 år / så lenge prosjektet varer.

Kvalifikasjonskrav

  • Minimum ingeniør utdannelse (helst bygg og anlegg)
  • Minimum 5 -10 års erfaring som prosjektleder/assisterende prosjektleder for infrastrukturprosjekter (kraftlinjer/vannkraft/veier, bruer og tuneller/processindustrianlegg).
  • Beherske norsk og engelsk meget godt både muntlig og skriftlig, gjerne ingeniør/sivilingeniør med engelskspråklig utdannelse. Kontraktspråk er normalt engelsk.

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Hilde Bohinen

Senior Technical Recruiter

Telefon

977 19 457


Vis flere stillinger: