Sales Representative Norway

DuPont ble stiftet 1802 og er et selskap som benytter vitenskapen til å skape bærekraftige løsninger som er avgjørende for et bedre, tryggere og sunnere liv for mennesker. DuPont opererer i over 90 land og tilbyr et bredt spekter av innovative produkter og tjenester for landbruk og mat, bygg og anlegg, samt kommunikasjon og transport. DuPont Building Innovations produserer og markedsfører produktet DuPont Corian ®. Dette markedsledende produktet er et allsidig og godt kjent kompositt materiale som brukes både i offentlig sektor samt hjemme på kjøkken og bad.

Vennligst besøk www.corian.no for mer info.

Firma DuPont Building Innovations
FylkeAkershus
StedAsker / Østlandet
Søknadsfristsnarest

Ansvar for salg og videreutvikling av markeder i Norge

Som Sales Representative for DuPont Building Innovations vil du ha et selvstendig ansvar for salg av produktet Corian ®. Du vil være ansvarlig for nettverksbygging og prosessering av både eksisterende og nye kunder. Du vil lede og utvikle kontakter blant arkitekter/designere gjennom B2B og markedsføring. Videre vil du planlegge og gjennomføre messer, utstillinger og opplæring, samt seminarer med regional ledelse.

Vi søker deg med strategiske evner og operativt driv, og som oppnår gode salgsresultater gjennom målrettet innsats. Du har god erfaring med prosjektfokusert salgsarbeid, og evner å etablere tillit og gode relasjoner med relevante beslutningstakere. Ved å kombinere din gode forretningsforståelse og dine velutviklede kommunikasjonsevner, skaper du nære relasjoner med nøkkelaktører i markedet. Bransjekunnskap er en fordel.

Vi tilbyr en spennende og selvstendig rolle i et internasjonalt selskap med stor mulighet for å påvirke din egen og selskapet videre utvikling. Konkurransedyktige betingelser, grundig opplæring og firmabil.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Petter Haakonsen, tlf 975 59 019, eller Vibeke Knutsen Gramsett, tlf 975 59 092. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling