Tømrere

Skuteviken Personell AS er et heleid bergensk selskap med spesialkompetanse innen bemanning av faglært arbeidskraft, logistiske/administrative tjenester og ingeniører til bygg- og anleggsbransjen. Vi tilbyr bemanningsløsninger for kortere og lengre perioder, samt rekrutterer kandidater til faste stillinger.

Vi er spesielt opptatt av god service med skreddersydde løsninger. Med tett oppfølging gjennom hele oppdraget, bidrar vi til å koble rett arbeidstaker mot rett arbeidsgiver for å finne de beste løsninger for begge parter. Vi tilbyr utfordrende og spennende oppdrag - og tett kontakt med deg som ansatt.

FirmaSkuteviken Personell
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist30.04.2015

Informasjon om stillingen: Skuteviken Personell AS har nå startet i Stavanger og søker etter dyktige og erfarne tømrere. Arbeidsoppgavene vil bestå av både nybygg og rehabilitering.

Stillingskrav: Fagbrev som tømrer. Lang og allsidig erfaring kan kompensere manglende formell utdannelse. Selvstendig, nøyaktig og samarbeidsorientert, Engasjert og pliktoppfyllende, Minimum 1 - 2 års erfaring som tømrer, God norsk / skandinavisk språkforståelse

Bolig: Skuteviken Personell AS vil være behjelpelig med tilrettelegging for bolig, skole, barnehage m.m. dersom du er tilflytter.

Søknad: Send cv til: cv.stavanger@skpersonell.no merket ”tømrer”. Vitnemål, attester etc. medbringes dersom intervju.

Arbeidstidsordning: Fast, heltid

For mer informasjon:

Lise Imsland Wathne

Rekrutteringsrådgiver

55 60 93 10 

Vis flere stillinger: