Sivilingeniør / ingeniør brannteknikk - senior

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeØstfold
StedSarpsborg
Søknadsfrist01.03.2015

Litt om oss:

Ved vårt kontor i Sarpsborg er vi 25 medarbeidere i et hyggelig, uformelt og flerfaglig miljø, lokalisert ved Hafslund kunnskapspark rett ovenfor Hafslund hovedgård. Vi jobber i dag med fagfeltene byggeteknikk, bygningsfysikk, brannteknikk, kommunalteknikk, infrastruktur, prosjektadministrasjon og miIjørådgivning. Våre prosjekter er i hovedsak lokalisert i Østfold og Follo.

Innenfor fagområdet brannteknikk er vi i dag en medarbeider som arbeider med prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere. På grunn av høy aktivitet og økende etterspørsel etter branningeniører også i Sarpsborgregionen søker vi etter flere personer med bred kontaktflate som ønsker å utvikle fagmiljøet brannteknikk ved vårt kontor. Du vil få varierte oppgaver og faglig utvikling gjennom spennende prosjekter med mange tverrfaglige utfordringer.

Sweco har et sterkt fagmiljø innenfor Brannteknikk med ca. 60 ansatte. Vi har et tett samarbeid internt i firmaet både innad i fagmiljøet og med øvrige faggrupper i flerfaglige oppdrag. Vi har sentral godkjenning innen prosjektering og kontroll av prosjektering for brannkonsept, tiltaksklasse 3. Brann og sikkerhet er organisert som en fagenhet på tvers av divisjoner og disponerer ressurser på tvers av kontorstedene. Vi har fokus på optimale helhetsløsninger, og arbeider for å utvikle nye og mer bærekraftige løsninger.

Arbeidsoppgaver:

  • Oppdragsledelse
  • Brannteknisk prosjektering og rådgivning
  • Delta i flerfaglige prosjekter i tett samarbeid med andre avdelinger/fagområder
  • Markedskontakt og kundeoppfølging

Din bakgrunn:

Vi søker i utgangspunktet etter sivilingeniør/Ingeniør med minimum 3-5 års erfaring, men vi oppfordrer også de med kortere erfaring å søke. Vi søker etter en medarbeider som:

  • Har erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet, leverandør eller entreprenør
  • Gode fagkunnskaper og stor interesse for fagområdet brannteknikk
  • Har gode samarbeidsevner og kan arbeide selvstendig
  • Er utadvendt, med godt humør og har en serviceinnstilt holdning

For å lykkes i rollen bør dine kvaliteter samsvare med Swecos verdier;

  • Lagspiller
  • Engasjert
  • Nytenkende
  • Ansvarlig

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Per Jo Treimo

Gruppeleder

+47 930 30 812

Karin Anja Arnesen

Regionleder

+47 950 25 639

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: