Administrerende direktør - spennende topplederstilling i nytt helseforetak

Sykehusbygg HF ble etablert i 2014 som et eget helseforetak og eies av de 4 regionale helseforetakene (Helse Midt-Norge RHF, Helse Nord RHF, Helse Sør-Øst RHF, Helse Vest RHF). Foretaket skal legge til rette for og bidra til standardisering, erfaringsoverføring, god ressursutnyttelse og ressurstilgang innen prosjektering og bygging av sykehus, og sørge for at erfaring fra forvaltning og drift av sykehuseiendom tas hensyn til i nye prosjekter og kommer helseforetakenes eiendomsforvaltning til nytte.

Sykehusbygg HF er under etablering og skal bemannes gjennom virksomhetsoverdragelse og gjennom ekstern rekruttering. Foretaket har sitt hovedkontor i Trondheim, men skal organiseres etter en desentralisert modell som innebærer ansatte med arbeidssted på ulike steder i landet.

FirmaSykehusbygg HF
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist13.03.2015

Administrerende direktør vil få en nøkkelrolle i etablering og oppbygging av det nye selskapet. Samtidig vil det være viktig å utvikle god samhandling med de regionale helseforetakene, og gjennom det sikre leveranse av byggeprosjekter med høy kvalitet og kundetilfredshet. Større grad av standardisering av nye sykehusbygg ved erfaringsoverføring og gjenbruk av planleggingsgrunnlag fra tidligere prosjekter er sentralt i arbeidet.

Øvrige sentrale oppgaver vil være å videreutvikle og vedlikeholde metodikk for framskrivninger, veiledere og evaluering av sykehusprosjekter.

Vi søker deg som ser den spennende utfordringen i å bygge en ny, nasjonal kompetanseorganisasjon rettet mot en viktig samfunnsoppgave i vekst og utvikling. Du bør ha relevant, høyere utdannelse, samt bred ledererfaring fra kompetansemiljøer. Erfaring fra komplekse prosjekter innen bygg- og eiendomsområdet er ønskelig. Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, er en forutsetning.

For nærmere informasjon, kontakt gjerne en av våre rådgivere i Habberstad, Hans Petter Karlsen, tlf. 93 42 57 43, eller Jan Egil Myhre, tlf. 90 89 25 22.

Søknad med CV sendes til hans.petter.karlsen@habberstad.no snarest og senest innen 13.03.2015.


Vis flere stillinger: