Gruppeleder Samferdsel Infrastruktur - Stavanger

FirmaAsplan Viak
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristsnarest

Gruppeleder i Asplan Viak er en sentral mellomlederrolle som skal fremme tverrfaglig samarbeid og forretningsmessige mål, med gruppelederansvar for Samferdsel Infrastruktur i Stavanger. Gruppen består av fire ansatte som har kompetanse til å utvikle gode løsninger i tverrfaglige prosjekteringsoppdrag innen veg- og gateprosjekt. Gruppelederen er en del av ledelsen i divisjon Samferdsel infrastruktur.

Ansvar

Lede gruppen, som består av vegplanleggere, mot et felles mål om å levere tjenester som svarer på utfordringer i alle plannivå innen samferdselssektoren. Dette inkluderer tilbud-, budsjett- og økonomiansvar, personalansvar og ansvar for prosjektgjennomføring.

Hovedoppgaver

  • Daglig administrativ ledelse av gruppen, og påse individuell utvikling
  • Koordinere og følge opp kompetanse og arbeidsfordeling, og påse at ressursbruken i oppdrag dimensjoneres riktig
  • Se markedsmuligheter og være bindeledd mellom oppdragsledere og eksterne samarbeidspartnere i regionen, ift leveranser og økonomi
  • Tilbudsansvarlig for lokale prosesser
  • Delta i ledergruppens strategiarbeid, med ansvar for lokal strategiprosess i gruppen
  • Tett tverrfaglig samarbeid med andre gruppeledere

Den riktige kandidaten har høyere utdanning og arbeidserfaring med samferdsel og infrastruktur, ønskelig med ledererfaring. Du har et sterkt forretningsfokus, og god forståelse for tilbudsprosesser. Du har langsiktige perspektiver og trives med planlegging, og du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Som leder er du tillitsvekkende og dyktig til å skape felles engasjement.

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver innen samferdsel i regionen, som bla.a trafikkarealer tilknyttet bussvei langs Fv44 på Hinna, ny veg Rv13 Årdal og kollektivterminal Fv47 Nordheim. Vi har prosjekter innen infrastruktur for boligfelt i samarbeid med utbyggere i regionen og reguleringsplanarbeid med områdeplanen for Randaberg sentrum.

Kontakt Visindi ved Frøydis Lindhardsen på tlf. 415 23 737 eller Silje Finnskog Jensen på tlf. 473 04 857, for en uforpliktende samtale om stillingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase. Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no

Vis flere stillinger: