Senior prosjektleder – byggeprosjekter

Stortingets administrasjon har som formål å organisere og utvikle det parlamentariske arbeidet samt legger til rette for at representantene kan ivareta sine verv. Vi formidler kunnskap om Stortingets virksomhet og folkestyret, samt har ansvar for å drifte og modernisere Stortingets bygninger og systemer på en måte som ivaretar de historiske verdiene.

Stortingets administrasjon består av vel 450 ansatte og er organisert i syv avdelinger. Seksjon for byggutvikling er en av fem seksjoner i eiendoms-, sikkerhet- og serviceavdelingen. Seksjonen har som hovedoppgave å planlegge og utføre oppgraderinger, endringer og utvidelser av Stortingets bygningsmasse. For tiden jobbes det med oppgradering av flere av Stortingets pendlerleiligheter, samt rehabilitering av Prinsens gate 26 og etablering av et nytt post- og varemottak.

Se mer info om prosjektet på www.stortinget.no/p26.


FirmaStortinget
FylkeOslo
Søknadsfrist09.02.2015

Stortingets administrasjon har flere større byggeprosjekter under planlegging og gjennomføring. Bygningsmassen skal fornyes og nye funksjoner skal etableres. Vi søker derfor en erfaren prosjektleder til å lede og gjennomføre byggeprosjekter hos oss. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Ansvar og hovedoppgaver

Dine hovedoppgaver vil være styring og oppfølging av prosjekter med rapportering til prosjekteier og styringsgruppe. Ansvarsområdene vil bestå i å utarbeide kravspesifikasjoner, konkurransegrunnlag, planlegging, oppfølging av alle relevante områder innenfor prosjektets rammebetingelser. Som prosjektleder vil du ha ansvar for gjennomføring av prosjektene, herunder kostnad, fremdrift, kvalitet og usikkerhetsstyring. I tillegg skal du ivareta og følge opp brukerinvolvering, byggherreforskriften, offentlige myndigheter, naboer, miljø og SHA.

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Du må ha relevant høyere utdanning innenfor bygg- og/eller anleggsrelaterte fag på bachelor- eller masternivå.
  • Du må ha erfaring fra prosjektgjennomføring av store og komplekse byggeprosjekter.
  • Du bør ha minimum 10 års erfaring fra relevant arbeid.

Det er en fordel med erfaring fra byggeplass samt kjennskap til forskrift om offentlige anskaffelser. Det er ønskelig at du har interesse for og kjennskap til nye metoder knyttet til prosjektgjennomføring, eksempelvis BIM, LEAN og last planning. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne er en forutsetning.

Vår nye senior prosjektleder må trives med å arbeide målrettet og strukturert. Du må kunne se muligheter og være løsningsorientert. Det er viktig at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner i tillegg til gode lederegenskaper, da du vil ha ansvaret for oppfølging mot flere medarbeidere i organisasjonen og andre berørte av prosjektet.

Vi kan tilby

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass i Norges politiske sentrum med gode muligheter til å forme og utvikle sin egen rolle. Stillingen lønnes som seniorrådgiver i lønnstrinn 70 - 82, som for tiden utgjør kr. 613 200 – 824 100 per år avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % til innskudd i Statens pensjonskasse. For stillingen gjelder seks måneders prøvetid.

Søker må kunne sikkerhetsklareres.

Stortingets administrasjon har sluttet seg til avtalen om et inkluderende arbeidsliv, og vil legge arbeidsforholdene til rette ved behov. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om en søker bli offentliggjort selv om søkeren har reservert seg.

Spørsmål om stillingen kan rettes til fungerende seksjonsleder Øyvind Svilosen, telefon 23 31 27 23 eller 924 98 883 eller til avdelingssjef Terje Olsen, telefon 911 77 244.

Søknad og CV skal fortrinnsvis sendes elektronisk via denne sidens «Søk stillingen» innen 9. februar 2015. Før søknadsfristens utløp kan attester og vitnemål eventuelt ettersendes per post til Stortingets HR-seksjon, 0026 Oslo. Attester og vitnemål returneres ikke.

Vis flere stillinger: