Ingeniør

Con-Form Bergen AS er lokal eid, og har siden oppstart i 1996 vært leverandør av alle typer slakkarmerte betongelement. Våre to fabrikker produserer ca. 10000 tonn betongelement årlig. I Rolvsvåg i Samnanger produseres kun Con-Form vegger, årlig kapasitet på 20000 m2. På Døsjø på Sotra produseres alle andre typer element som sandwich vegger, trapper, repos, søyler, bjelker, balkonger samt plattendekker. I tillegg har bedriften egen montasjeavdeling.

FirmaHeadvisor for Con-Form Bergen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist23.02.2015

For å styrke organisasjonen innen kalkulasjon og produksjonsstyring søker vi:

Ingeniør

Stillingen er nyopprettet og vil inngå i et etablert team. Hovedansvaret for stillingen er kalkulasjon og tilbudsarbeid, samt produksjonsplanlegging og oppfølging. Ønskede kvalifikasjoner er ingeniør/teknisk fagskole innen bygg og anlegg med interesse for betongfaget. Det kreves minimum 3 – 5 års relevant erfaring.

Vi tilbyr en bedrift som er godt etablert i bransjen og har et godt omdømme. Solid økonomi. Godt arbeidsmiljø i en effektiv organisasjon.

Konkurransedyktig lønn etter avtale/kvalifikasjoner.

Kontor/arbeidssted for stillingen vil være Døsjø.

Interessert?

For informasjon kontakt styreleder Helge Skorpen tlf. 982 52 219 eller vår rådgiver Bjørn Horne tlf. 911 61 390 hos Headvisor. Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 23.02.2015.

Alle spørsmål til vår rådgiver blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

Søk her

Vis flere stillinger: