Prosjektlederne Hans Olav Meen Nilssen (til venstre) og Per Henning Graff er ansvarlige for å autorisere henholdsvis fasade- og glassrådgivere i Glass og Fasadeforeningen. Foto: Harald Aase

Glass og Fasadeforeningen hever kompetansen

Glass og Fasadeforeningen satser på kompetanseløft hos sine medlemsbedrifter, og er nå på god vei mot å autorisere 150 bransjefolk.

Det skriver Glass og Fasadeforeningen i en pressemelding tirsdag.

– Vi ønsker å bidra til at våre medlemsbedrifter leverer både kvalitet og kompetanse på et høyt nivå til sine kunder. Derfor autoriserer Glass og Fasadeforeningen rådgivere i glass og fasadebransjen, sier prosjektleder Per Henning Graff i foreningen.

Foreningen autoriserer både fasade- og glassrådgivere, og kursopplegget er, ifølge meldingen, Glass og Fasadeforeningens mest omfattende utdanning.

Vel 130 bransjefolk har i dag faglig autorisasjon gitt av Glass og Fasadeforeningen, skriver bransjeorganisasjonen i pressemeldingen.

17 nye kandidater skal nå være i ferd med å gjennomføre kurs som avsluttes med innlevering av prosjektoppgave til sommeren, og Glass og Fasadeforeningen uttaler at de dermed vil være helt opp imot 150 ferdigautoriserte rådgivere innen avslutningen av kurset i september, forutsatt at kandidatene fullfører kurset på tilstrekkelig god måte.