Direktør

DSB har en viktig rolle i å understøtte departementets ansvar for å samordne det nasjonale samfunnssikkerhets- og beredskapsarbeidet i et bredt kjedeperspektiv, der kunnskapsutvikling, forebygging, beredskap, håndteringsevne, gjenoppretting og erfaringslæring er kjerneelementer. Direktoratet forvalter en rekke lover på området, og DSBs ansvar omfatter nasjonal, regional og lokal sikkerhet og beredskap, brann- og elsikkerhet, industri- og næringslivssikkerhet, farlige stoffer, og produkt- og forbrukersikkerhet. DSB er nasjonal brannmyndighet og etatsleder for Sivilforsvaret. DSB har ca. 600 ansatte hvorav 240 arbeider ved hovedkontoret i Tønsberg.

For mer info om DSB, se www.dsb.no.


FirmaDirektoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist10.03.2015

Som leder av DSB vil du ha ansvar for å utvikle en organisasjon preget av faglighet, samarbeid på tvers og gjennomføringskraft, og en organisasjon som forvalter potensialet hos medarbeidere og ledere godt.

For å lykkes i stillingen som leder av DSB må du

  • Ha gjennomføringsevne, og jobbe strategisk og helhetlig på fagområdet
  • Skape tillit og kommunisere godt med både relevante fagmiljøer og mot publikum
  • Være fortrolig med å delta og være en pådriver i internasjonale fora
  • Være en lagbygger som skaper resultater gjennom andre
  • Være en god nettverksbygger både internt og eksternt

Det kreves

  • Utdanning på masternivå
  • God kjennskap til politikkområdet og erfaring fra samfunnssikkerhetsområdet
  • God forvaltningsmessig forståelse
  • God rolleforståelse
  • Ledererfaring hvor du kan vise til gode resultater med vektlegging på din rolle i disse
  • Gode engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig

Vi tilbyr en allsidig og krevende jobb i et stimulerende miljø, med hyggelige kollegaer og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. DSB holder til i moderne lokaler sentralt i Tønsberg.

Lønn etter avtale. Stillingen er et åremål på 6 år med mulighet for ytterligere 6 år etter kunngjøring og søknad. Du må påregne noe reisevirksomhet.

Det er en forutsetning at du blir sikkerhetsklarert og autorisert for STRENGT HEMMELIG for å tiltre stillingen.

Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert sammensetning når det gjelder alder, kjønn og kulturell bakgrunn. Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om man har bedt om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste. Søkeren vil i tilfelle få varsel før offentliggjøring.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval Board & Executive ved Anne Cecilie B. Flaa tlf. 975 59 089/ Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036. Søknadsfrist: 10. mars 2015. Alle henvendelser til Mercuri Urval Board & Executive behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling