Prosjektleder og Prosjekteringsleder

Backe Østfold AS er et tradisjonelt entreprenørselskap med hovedaktiviteter knyttet til boliger og yrkesbygg innen privat og offentlig sektor i Østfold og søndre Akershus. Vi utfører betong- og tømrerarbeider med egne ressurser. Selskapet forventer en omsetning i 2015 på 245 millioner kroner, og har ca. 70 ansatte. Hovedkontoret ligger på Øra Industriområde i Fredrikstad. BackeGruppen består av selvstendige entreprenørselskaper og prosjektutviklingsselskaper som geografisk dekker det vesentligste av Sør- og Midt-Norge. De ca. 1000 ansatte i selskapene vil i 2015 utføre arbeider for ca 3,8 milliarder kroner, primært innenfor nybygg og rehabilitering av næringsbygg, offentlige bygg og boliger. BackeGruppen er en betydelig samfunnsaktør med solid økonomi og stor finansiell handlefrihet.

FirmaBacke Østfold
FylkeØstfold
StedGamle Fredrikstad
Søknadsfrist20.02.2015

Prosjektleder:

Som prosjektleder vil du ha teknisk, økonomisk og fremdriftsmessig ansvar for et eller flere prosjekter. Vi søker deg med høyere teknisk utdannelse, gjerne sivilingeniør, og god erfaring som byggeleder/prosjektleder fra byggebransjen.

Prosjekteringsleder:

Som prosjekteringsleder vil du medvirke i forbindelse med prosjektering i ett eller flere av våre prosjekter. Du vil også delta aktivt i selskapets kalkulasjon- og prosjektutviklingsarbeide. Vi søker deg med høyere teknisk utdannelse, gjerne sivilingeniør, og relevant erfaring fra entreprenørbedrift, byggelederfirma eller konsulentvirksomhet. 

Felles for stillingene:

Vi vektlegger personlige egenskaper som systematisk arbeidsform og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi kan tilby allsidige utfordringer og gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et hyggelig og spennende miljø.

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Stein Håkon Glosli

Daglig leder

Mobil

916 62 821


Vis flere stillinger: