Account Manager / Key Account Manager

Stanley Security er en del av Stanley Black & Decker konsernet som er blant de 500 største børsnoterte selskapene i USA med en verdi på over 10 milliarder USD. Stanley Security er verdens største og mest lønnsomme leverandør av sikkerhetsløsninger med en total omsetning på over 3 milliarder USD. Vi har 65 års erfaring i Norge og er landsdekkende med 320 ansatte. Vi tilbyr blant annet følgende løsninger til privat næringsliv og offentlig sektor: innbrudd- og ransalarm, kameraovervåking, adgangskontroll og ID-kort, sporingssystemer, varesikring og kundestrømsanalyse.

FirmaStanley Security
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Som Account Manager / Key Account Manager i Stanley Security vil du være ansvarlig for salg av sikkerhetsløsninger til et marked i vekst. Du vil jobbe i distriktet Oslo/Akershus, primært med mellomstore bedrifter. Du vil bli en del av et større salgsteam som er inndelt i ulike segmenter, og jobbe aktivt med både nye og eksisterende kunder. Du vil være ansvarlig for oppbygging og utvikling av egen kundegruppe, og ha ansvar for utarbeidelse og gjennomføring av nødvendige salgsaktiviteter, samt tilbud og avtaler.

Vi ser etter deg som kan vise til gode salgsresultater og som har erfaring fra teknisk løsningssalg og oppsøkende B2B. Vi ser gjerne at du har erfaring fra tilsvarende eller tilstøtende bransje, men dette er ikke et absolutt krav. Du engasjeres av oppsøkende salg og gjennomføring av kundemøter, og du er en god forhandler som er komfortabel med å føre dialog med personer på ulike nivå.

Som person er du resultatorientert, hardtarbeidende og løsningsorientert. Du er en typisk relasjonsbygger, som setter kundens behov i sentrum og mestrer å synliggjøre nytteverdien av våre tekniske løsninger. Stå på vilje er noe som preger deg, og du er ambisiøs både på egne og bedriftens vegne.

For rett kandidat kan vi tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en selvstendig rolle. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og god opplæring som sikrer at du kommer raskt i gang med egne salgsaktiviteter. En jobb i Stanley Security kan også by på karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Ida Beinnes Hoff, tlf. 975 59 032 eller Rannveig Staal Pettersen, tlf. 975 59 065. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 18. februar. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: