Citykonferansen

StedOslo, Norge
ArrangørNorsk Eiendom og NE kunnskap
Fra12.02.2015
Til12.02.2015
TidspunktTorsdag kl 9.00 - 22.00

Norsk Eiendom og NE kunnskap har gleden av å invitere deg til eiendomsbransjens største samlingspunkt i Norge – Citykonferansen 2015.

Årskonferansen til Norsk Eiendom er en sentral nettverksarena som samler bransjens ledere og beslutningstakere til faglig påfyll gjennom årets spennende konferanse, gallamiddag med underholdning, samt utdeling av årets Citypris.

I 2015 arrangeres Citykonferansen for 28. gang. Vi har nok en gang en ambisjon om å overgå deltakerantallet for årets konferanse. I 2014 endte vi på mer enn 550 eiendomsaktører!

Under årets fagkonferanse kan vi friste med bla. et meget interessant foredrag fra Derek Jacobsen og Madison International Realty der vi får et internasjonalt blikk på hvorfor det fremoverlente selskapet tar grep om det norske eiendomsmarkedet.

Cityprisen: Hvilket eiendomsprosjekt har løftet frem et område og får den ettertraktede Cityprisen?

Årets Cityprisvinner blir annonsert under gallamiddagen på Plaza Hotel, hvor vi har gleden av å gi deg en tre retters middag, underholdning og selve prisutdelingen.

Utstilling
I foajeen utenfor konferansesalen har vi med oss en rekke sentrale aktører som presenterer sine produkter. Utstillingen er åpen hele dagen.

Program og påmelding