Sprengningsarbeider – en bergsprengers hverdag

StedSandefjord, Norge
ArrangørTekna
Fra09.03.2015
Til10.03.2015
TidspunktMandag kl 9.00 - tirsdag kl 15.00

Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF) arrangerer for 27. gang teknisk sprengningskurs. Første kurset var i 1986 og mange minnes tilbake til kursene på Storefjell med glede, både i konferansesalen, men også utenfor.

Sprengningskurset i 2015 er lagt til Sandefjord, og er det tredje kurset utenfor Storefjell. Er det stemning for å se mot fjellet igjen - ja det er det dere som bestemmer.

Kurset i mars 2015 er rettet mot personer som er involvert i sprengningsarbeid. Både prosjekteiere, konsulenter, kontrollører, planleggere, entreprenører, sprengningsledere og utførende bergsprengere både i gruve-, pukkverk- og anleggsbransjen.

Det også en viktig møteplass for bransjen vår og en god anledning til å vedlikeholde og utvide det faglige nettverket.

Ser vi fremover er et godt stikkord endringer, raske endringer, dette krever kompetanse og da er "Sprengningskurset" en god kilde, men det må være på dine premisser, det er du som skal bestemme veien vi skal gå videre. Vi har gjennom de siste kursene spurt deg - hvordan vil du at dette kurset ser ut i fremtiden, og har endret både innhold, plassering og kursets omfang etter de råd dere har gitt oss.

Påmeldingsfrist: 2. mars

Program og påmelding