Verkstedleder - blikkenslager

Mesterblikk AS er et ledende blikkenslagerselskap i Trøndelag med 25 ansatte og en omsetning på om lag 27 millioner. Med unntak av lærlinger og administrasjon har alle ansatte fagbrev som blikkenslagere.

Selskapets arbeidsområde er utvendig blikkenslagerarbeid fra krevende båndtekkinger til mindre serviceoppdrag. Selskapets kunder er bedrifter, entreprenører, kommuner og privatpersoner. Selskapet har de siste årene vunnet en rekke prestisjefulle oppdrag, som feks «gulltaket» på Clarion Hotel og Adressa-bygget i Verftsgata 2.

Selskapet er helt i forkant i blikkenslagerbransjen til å utnytte moderne elektroniske hjelpemidler. Datasystemet Cordel benyttes til å styre økonomi, salg, anbud osv. og alle ansatte disponerer nettbrett som kommuniserer direkte inn i selskapets IT-system

Mesterblikk AS er godkjent som Mesterbedrift, Miljøfyrtårnbedrift og Opplæringsbedrift innen tak, blikk og ventilasjon.

FirmaMesterblikk
FylkeSør-Trøndelag
StedHeimdal
Søknadsfristsnarest

Er du en erfaren blikkenslager som ønsker å ta et steg videre?

Mesterblikk AS søker nå en verkstedleder med høy faglig kompetanse. Som verkstedleder får du en operativ rolle i bedriften. I tillegg får du muligheten til å utfordre deg selv med blant annet å lede egne medarbeidere og øvrig produksjon på verkstedet, samt å være en bidragsyter for bedriftens videre vekst.

Verkstedet er utstyrt med moderne maskiner og produserer alt fra beslag til store industribygg til spesialproduserte antikvariske kobberspir. Verkstedet har kapasitet til langt større produksjon og ønsker å øke den eksterne omsetningen. Ditt ansvarsområde vil blant annet innebære at du jobber praktisk i produksjonen, samtidig som du tar ansvar for en lønnsom og effektiv drift på verkstedet. Dessuten forventes det at du selv tar initiativ til å videreutvikle verkstedets arbeidsrutiner og samarbeidet internt. I tillegg vil du ha personalansvar for verkstedets personell som jobber sammen med deg. Mesterblikks bedriftsfilosofi er at man alltid har som mål å være blant de beste i bransjen, og at utførelsen på arbeidet skal være av ypperste kvalitet. Utvikling, kursing og videre opplæring av de ansattes kompetanse er derfor viktig.

Arbeidsoppgaver

  • Jobbe i produksjon – operativt arbeid
  • Planlegge produksjonen i samarbeid med driftsteamet
  • Bidra til faglig utvikling av ansatte
  • Lagerstyring
  • Kundedialog og ordremottak
  • Etablere gode rutiner og arbeidsmåter

Stillingen har konkurransedyktig fastlønn. I tillegg kommer en resultatavhengig bonus. Det er god pensjonsordning og fri telefon.

Vi søker deg som

Rett kandidat har fagbrev som blikkenslager og erfaring fra bygg og anleggsbransjen. Meget relevant erfaring og personlige egenskaper kan kompensere for manglende formell utdanning. Som person bør du kunne gjenkjenne deg i følgende områder:

  • Gode samarbeidsevner og like å jobbe i team
  • Villig til å bidra og ta ansvar for resultat
  • Ha evne til å vinne tillit både internt og eksternt
  • Være selvstendig og selvdreven og evne til å gjennomføre i henhold til plan

For riktig kandidat gis en faglig operativ rolle i et av Trøndelags ledende blikkenslagerfirma. Dessuten får du store muligheter for personlig utvikling innen ledelse og forretningsforståelse.

Har du spørsmål vedrørende stillingen? Thor Øverkil eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på thor.erik.overkil@academicwork.no

Angi annonse-ID i din e-post: 14951937

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: