Mekanikere med og uten fagbrev for tunge kjøretøy

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfristsnarest

På vegne av veletablert kunde i Østfold søker vi etter 3 stk mekanikere for tunge kjøretøy for snarlig oppstart. Kandidatene må kunne starte opp i februar/mars. Hver av kandidatene vil bli leid inn for 6 mnd, og fast jobb vil kunne tilbys dyktige kandidater etter fullført vikariat.

Er du klar for nye utfordringer?

Kunden er en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser og industri- og marinemotorer og selger av omfattende servicerelaterte produkter og tjenester.

Arbeidsoppgaver:

- Diverse reperasjonsarbeid

Ønskede kvalifikasjoner:

Det søkes etter kandidater med god teknisk innsikt, gjerne fagbrev, men lang erfaring som mekaniker på tunge kjøretøy kan kompensere for fagbrev.

- Stor interesse for tunge kjøretøy.

- Generell datakunnskap.

- Evne til effektiv tidsplanlegging.

- Kunne jobbe selvstendig og strukturert

- Det er en fordel om du er skandinavisk talende, men for engelsk eller andre språk kan sterk faglig dyktighet kompassere for språk

Høres dette interessant ut?

I så fall vil jeg gjerne høre fra deg.

For spørsmål kontakt Alexander på tlf: 466 888 76 eller epost aw@rettbemanning.no

Søk på jobben her

Aktuelle søkere vil bli kontaktet, og vi behandler søknader fortløpende.


Vis flere stillinger: