Samler styrkene i én forretningsmessig enhet. Daglig leder Knut Hegge i OEC Gruppen. Her Silje Ballo Lassesen (f.v.), Berit Haugan, Magne Ness.

OEC-selskapene fusjonerer

Hospitalitet AS, OptioFM AS, OEC Sør AS fusjonerte i desember 2014 med OEC Consulting AS.

OEC Gruppen

OEC Gruppen hadde i 2014 en samlet omsetning på ca. 350 millioner kroner. Gruppen har 150 ansatte og kontorer i Oslo, Stavanger og Kristiansand. I november 2013 ble OEC Gruppen en del av RPS Group – et internasjonalt konsulentselskap innen prosjektledelse og rådgivning i energi- og miljøområdet. RPS Group har over 5.000 ansatte og hovedkontor i London. Siden 2010 har RPS Group deltatt i prosjekter i 123 land over hele 6 kontinenter.

OEC Gruppen er totalleverandør av prosjektledelse, planlegging og gjennomføring av store investerings­prosjekter, samt optimalisering av forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom.

– Vi har bygget opp helt unike kompetansemiljøer innen segmentene helse, FDV, bygg, anlegg, olje, gass, industri og fornybar energi.

Her har vi konkurransefortrinn som vi er overbevist om vil fremstå enda tydeligere når vi nå organiseres som ett selskap. Varemerkene i de tidligere selskapene vil fortsatt benyttes i de forskjellige markeder, sier Knut Hegge, daglig leder i OEC Gruppen.

Knut Hegge legger ikke skjul på at OEC Gruppen er opptatt av å fremstå som en attraktiv arbeidsgiver og konkurransedyktig aktør i markedet.

– Den nye organisasjonsstrukturen gjør det enklere å få frem bredde og omfang av virksomheten. Dette er ikke minst viktig når vi rekrutterer nye medarbeidere. OEC Gruppen er nå bl.a. engasjert i byggingen av det nye Nasjonalmuseet i Oslo, nytt sentralsykehus i Østfold, utvidelsen av Bekkelaget renseanlegg og planlegging av nye prosjekter for Höegh FLNG.