Randi S. Egeland, styreleder i Betongelementforeningen, ønsker Tom Atle Pettersen velkommen på laget.

Tom Atle Pettersen til Betongelementforeningen

Tom Atle Pettersen tiltrer ny stilling i Betongelementforeningen som fagsjef betong- og konstruksjonsteknikk fra 1. mars 2015.

Han kommer fra Weber der han har vært key account manager anlegg.

- Vi er svært tilfreds med at Tom Atle Pettersen har takket ja til å arbeide hos oss og vår nyopprettede stillings som fagsjef betong- og konstruksjonsteknikk, sier John-Erik Reiersen, adm.dir. i Betongelementforeningen.

- Med sin brede erfaring og kunnskap om vår bransje vil han gi oss en betydelig styrking i å sikre industriens og medlemsbedriftenes interesser på alle områder. Dette gjelder særlig innenfor kompetanseutvikling, betong og service ovenfor bransjen, sier Reiersen.

Betongelementforeningen har doblet medlemsmassen de siste årene.

- Den økte oppslutningen om foreningen henger sammen med et bredt gjennomslag for prefabrikkerte byggesystemer i byggenæringen. Det var derfor nødvendig å styrke bemanningen slik at foreningen blir mer robust, og bedre i stand til å yte service ovenfor byggenæringen, legger Reiersen til.

Tom Atle Pettersen er utdannet ingeniør fra Hærens Ingeniørhøgskole, der han spesialiserte seg på betongkonstruksjoner.

I tillegg til å ha arbeidet i Weber har han også arbeidet med kompetanseutvikling i Maskinentreprenørenes forbund og Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg