Maskinansvarlig/Verksmester

AF Offshore Decoms fremste styrker er evnen til å lede og gjennomføre store prosjekter. Vi kan også vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området.

Vi er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen og oppbyggingen av AF Miljøbase Vats som verdens mest moderne mottaksanlegg for utrangerte oljeinstallasjoner. Kombinasjonen av gode dybdeforhold, basefasiliteter, et enestående kaianlegg og gode markedsutsikter medfører stor interesse fra rigg- og plattformkunder. AF har også med sin entreprenørånd og innovasjonskultur utviklet piece small metodikken, der AF som første aktør benyttet anleggsmaskiner fra land til å rive en offshore installasjon

FirmaAF Decom Offshore
FylkeRogaland
StedNedre Vats
Søknadsfrist22.02.2015

AF Offshore Decoms fremste styrker er evnen til å lede og gjennomføre store prosjekter. Vi kan også vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. AF Offshore Decom har lang erfaring og gode referanseprosjekter, i første rekke fra Ekofisk-feltet. I tillegg besitter AF Offshore Decom en sterk entreprenør ånd og innovasjonskultur. Vi i AF Gruppen er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen og oppbyggingen av AF Miljøbase Vats til verdens mest moderne mottaksanlegg for utrangerte oljeinstallasjoner. Kombinasjonen av gode dybdeforhold, basefasiliteter, et enestående kaianlegg og gode markedsutsikter medfører stor interesse fra rigg- og plattformkunder.

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for daglig drift og vedlikehold av maskinparken
  • Kontakt med og oppfølging av leverandører
  • Utvikling av maskinpark for optimalisering av produksjon
  • Oppfølging av vedlikeholdssystemet DASH
  • Prioritering av mekanikerressurser for å sikre maksimal oppetid på maskinparken

Kvalifikasjoner:

  • Min 10 års relevant erfaring fra anleggsverksted eller leverandør av anleggsmaskiner
  • Engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig
  • Erfaring i bruk av MS Office og software knyttet til maskinoppfølging
  • Fagbrev som anleggsreparatør eller tilsvarende
  • Fordel med tilleggskompetanse innen hydraulikk og/eller elektro

Vi søker deg som er strukturert, som ser muligheter, tar ansvar, er endringsvillig og har gode engelsk kunnskaper skriftlig og muntlig. Du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå og gode samarbeidsevner. Du er direkte, kreativ, pågående og har gjennomslagskraft.

Arbeidssted er AF Miljøbase Vats i Vindafjord kommune.

AF Offshore Decom tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften. 

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Odd Magne Grøntvedt

Telefon 971 61 645


Vis flere stillinger: