Rekrutteringsrådgiver bygg- og anleggsbransjen

Skuteviken Personell AS er et heleid bergensk selskap med spesialkompetanse innen bemanning av faglært arbeidskraft, logistiske/administrative tjenester og ingeniører til bygg- og anleggsbransjen. Vi tilbyr bemanningsløsninger for kortere og lengre perioder, samt rekrutterer kandidater til faste stillinger.

Vi er spesielt opptatt av god service med skreddersydde løsninger. Med tett oppfølging gjennom hele oppdraget, bidrar vi til å koble rett arbeidstaker mot rett arbeidsgiver for å finne de beste løsninger for begge parter. Vi tilbyr utfordrende og spennende oppdrag - og tett kontakt med deg som ansatt.

FirmaSkuteviken Personell
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist01.03.2015

Vil du være med å bygge opp vårt Stavangerkontor?

Vi har åpnet nytt kontor i Stavanger!

Skuteviken Personell AS opplever en jevn og økende oppdragsmengde og i januar 2015 åpnet vi nytt kontor i Stavanger. I den forbindelse søker vi en fleksibel rekrutteringsrådgiver som kan bidra til å nå vår målsetning om rett person til riktig jobb i et nytt marked.

Hovedfokus den første tiden blir å etablere kontakt og bygge relasjoner til nye kunder i regionen. Intervju og utvelgelse av kandidater er en viktig del av jobben, samt å være med å bygge opp Stavangerkontoret.

Arbeidsoppgaver:

  • Oppsøkende salg ut mot bygg- og anleggsbransjen
  • Bygge bærekraftige relasjoner til potensielle kunder
  • Booke og gjennomføre møter
  • Utarbeide kravspesifikasjoner /bestillinger
  • Lyse ut stillinger på ulike nettsteder
  • Behandle innkommende søknader og foreta intervju
  • Gjennomføre ansettelsesprosessen
  • Kunde- og kandidatoppfølging
  • Registrering i vårt CRM-system

Kvalifikasjoner og erfaring:

  • Fullført utdanning på minimum videregående innen bygg og anlegg eller HR
  • Erfaring fra bemanning er ønskelig, men ikke et krav
  • Du har et nettverk innen bygg- og anlegg i regionen
  • Norsk og Engelsk, muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er initiativrik og strukturert og som klarer å styre din egen hverdag. Du trives i mellommenneskelige relasjoner, både med kunder og kandidater. Du har et ønske om å lykkes med det du gjør og motiveres av å se resultater. I Skuteviken Personell vil du finne et fleksibelt arbeidsmiljø med positive holdninger og god lagånd, der alle er innstilt på å jobbe for vekst og felles beste. Du må derfor være en god relasjonsbygger som ser muligheter, være åpen for nye oppgaver og ikke være redd for å yte det lille ekstra. Vi er opptatt av kvalitet og HMS i alle ledd; det er viktig for oss at du kan identifisere deg med denne disse verdiene og at du har et øye for kontinuerlig forbedring.

Vi tilbyr 100% stilling, gode muligheter for utvikling, konkurransedyktig fastlønn og provisjon. Vi tar gjerne en utenlandstur nå og da, eller har andre sosiale aktiviteter. Vi tror at felles opplevelser styrker trivselen og skaper et godt arbeidsmiljø.

For å søke på stillingen, send en kortfattet søknad og CV til linda@skpersonell.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende.

Spørsmål om stillingen?

Linda Thue Lydersen

Rekrutteringsrådgiver

Telefon 940 28 605



Vis flere stillinger: