Økonomidirektør

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist15.02.2015

Rambøll Gruppen er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet som leverer tjenester innen bygg & arkitektur, transport, miljø, energi, olje & gass og management consulting. Rambøll ble etablert i København i 1945, og hovedeier er Rambøll Fonden som er en næringsdrivende stiftelse. Globalt har Rambøll 12 500 ansatte fordelt på mer enn 300 kontorer i 35 land. Rambøll Gruppen har i løpet av de siste årene opplevd sterk vekst, blant annet gjennom nylig oppkjøp av det amerikanske miljøselskapet Environ.

Rambøll Norge har 1450 ansatte fordelt på 20 kontorer over hele landet. Virksomheten har oppnådd god vekst siste år og har en omsetning på 1,85 milliarder. De største prosjektene våre i Norge i dag er Norges nye nasjonalmuseum på Vestbanetomten i Oslo, Holmestrand Fjellstasjon, Media City i Bergen, Intercity Moss – Såstad og nytt høgskoleanlegg for Kunst- og designhøgskolen i Bergen.

For å kunne gjennomføre våre strategier og vekstambisjoner, søker vi en forretningsorientert og gjennomføringssterk økonomidirektør. Du vil få det helhetlige ansvaret for økonomisk styring og kontroll for alle forretningsenheter i Norge. Stillingen rapporterer til adm.direktør og har en funksjonsrapportering til Group Finance i konsernet.

Sentrale oppgaver for stillingen omfatter bl.a. ledelse og videreutvikling av økonomifunksjonen, bidra ved rapportering til konsern, styre og eiere samt overordnet ansvar for å utforme og drive gode interne prosesser rundt bl.a. budsjettering, rapportering og tverrfaglig forbedringsarbeid. Du skal bidra til å samordne og utvikle støttefunksjonene og bidra til å implementere konserninitiativ innenfor økonomi. Du forventes å bidra aktivt til ytterligere profesjonalisering og ekspansjon av virksomheten samt styrke prosesser rundt strategi- og forretningsutvikling, herunder M&A.

Vi søker en økonomidirektør med gode kommunikasjons- og lederegenskaper. Det forventes at du har høyere økonomisk utdanning og ledererfaring fra tyngre økonomilederrolle. Erfaring fra stor, kompleks organisasjon, gjerne internasjonalt konsern vil være ønskelig. Rambøll kan tilby en utfordrende stilling i en verdibasert kompetansebedrift med høyt fokus på videreutvikling av ansatte.

Ring gjerne uforpliktende til Randi Flugstad i Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70 eller adm.direktør i Rambøll Ole-Petter Thunes, tlf. 930 86 039. CV med søknad merket 65494, kan sendes delphi@delphi-consulting.no, alternativt kan du søke ved å klikke på linken her  Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Hvis siste er ønskelig, søk direkte til Delphi.

Vis flere stillinger: