Baneseminaret 2015

StedOslo, Norge
ArrangørMulticonsult
Fra28.01.2015
Til28.01.2015
TidspunktOnsdag kl 11.30 - 17.00

Multiconsult inviterer deg til Baneseminaret 2015. Seminaret avholdes 28. januar 2015. Planlegging tar lang tid og det er mange omkamper. Hvordan få til en bærekraftig transportutvikling mellom de skandinaviske hovedstedene og i Osloregionen? Utnytter vi ny teknikk og ny kunnskap når vi planlegger og prosjekterer? Dette er temaer som belyses på Baneseminaret 2015.

Osloregionen har en kraftig befolkningsvekst, men mangler infrastrukturen som skal til for å løse de store transportbehovene og miljøutfordringene det gir. Utfordringen må løses gjennom bl.a. raskere planlegging, bruk av nye løsninger og ny teknologi. Dette krever innovative løsninger. Terje Grytbakk, prosjektleder for Oslo-Navet, kanskje Norges mest komplekse samferdselsutfordring, vil introdusere forslag til løsninger. Professor Elias Kassa og Järnvägsingenjör Per Corshammar vil dele spennende erfaringer og forskning om bruk av ny teknologi og nye løsninger innen brukonstruksjoner og sporvekslere.

Anne Marstein, ny direktør for planarbeid i Jernbaneverket (JBV), vil innlede med sine tanker rundt hvordan JBV må endre sin måte å jobbe på. Vi løfter også blikket for å få mer kunnskap om «Project 8 million city» – Hvordan få til en bærekraftig transportutvikling mellom de Skandinaviske hovedstedene.

Påmeldingsfrist: 19. januar

Program og påmelding