Daglig leder

ACO Group er verdensleder i produksjon og salg av avløpsteknikk for bruk utendørs og innendørs. Selskapet står for kvalitet, erfaring og innovasjon. ACO har globalt 3800 ansatte i 40 land. ACO Nordic A/S er det norske datterselskapet til ACO-konsernet. ACO er stolte av flotte kvalitetsløsninger som skaper et renere miljø. Vi tilbyr sikre og komplette løsninger for å håndtere overvann, kloakk og avløpsvann. I Norge har ACO's dreneringsrenner vært markedsledende i 20 år. Vi samarbeider med arkitekter, ingeniører, grunneiere, utbyggere, myndigheter, installatører og entreprenører. ACOs sortiment selges primært gjennom VA/VVS grossistene. Vi er 7 ansatte i Norge, og har våre lokaler på Lysaker.

Les mer på www.acodrain.no

FirmaMercuri Urval for Aco Nordic
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfrist02.02.2015

Målrettet, driftig selger med lederpotensial

Vi søker en operativ, teknisk interessert og salgsorientert teamleder, som kan skape begeistring og arbeidsglede. Hovedoppgaven blir å øke vårt salg gjennom oppfølging av våre grossister, samt beslutningstagere i større prosjekter – entreprenører og byggherrer. Du vil lede våre selgere og være sterkt involvert i salget. Daglig leder rapporterer til Nordic Group CEO.

Den vi søker må kunne vise til gode salgsresultater og ha teknisk innsikt. Av personlige egenskaper er vi på jakt etter pågangsmot og gjennomføringskraft, forretningsutvikling og strategisk forståelse.

Vi tilbyr en svært selvstendig rolle.hvor du vil lede og videreutvikle en organisasjon med miljøbaserte kvalitetsløsninger og en etablert kunde- og produktportefølje med stort vekstpotensial.

Mercuri Urval imøteser henvendelser som kan danne grunnlag for en uforpliktende samtale om stillingen. Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Britt Røil, telefon 975 59 090. Meld din interesse for stillingen snarest, og senest innen 2. februar. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: