Administrerende direktør

Hallingdal Kraftnett AS (HKN) er et nettselskap heleid av kommunene Hol, Ål, Gol, Nes, Flå og Hemsedal. Selskapet bygger og drifter linjenettet for 22.500 nettkunder, hvorav 11.500 er hyttekunder. I tillegg satser vi videre på teleinfrastruktur i form av bredbåndutbygging i Hallingdal. Selskapet er en sentral samfunnsaktør i nærmiljøet, og er involvert i ulike selskaper for å bidra til lokal næringsutvikling. Hovedkontoret ligger på Geilo med avdelingskontor på Nes, Gol, Ål og Geilo, og det lokale elektrisitetstilsyn (DLE) er lokalisert på Torpomoen. Selskapet har ca. 70 ansatte og hadde i 2013 en omsetning på 168 millioner NOK. Selskapets nåværende administrerende direktør skal gå av med pensjon, og vi søker hans etterfølger.

Mer om selskapet på www.hallingdal-kraftnett.no.

FirmaHallingdal kraftnett
FylkeBuskerud
StedGeilo
Søknadsfrist20.02.2015

Vi søker en tydelig og løsningsorientert leder, som sammen med den øvrige ledergruppen skal lede den videre utviklingen av Hallingdal Kraftnett. Administrerende direktør skal ha det overordnede resultats- og personalansvaret, og vil ha ansvar for å realisere virksomhetens strategi. Du skal sikre kontinuitet og utvikling internt i organisasjonen, og påse at samarbeid og prosesser ivaretar både forankring og framdrift.

Vi ser etter en person som trives og motiveres av både operativt og strategisk arbeid, og som har sterk gjennomføringsevne og gode resultater å vise til når det gjelder driftsledelse og forretningsutvikling.

Den vi søker har høyere utdanning og relevant bransjeerfaring. Rette vedkommende er involverende og relasjonssterk, og skal være en rollemodell som skaper troverdighet hos både ansatte, eiere og styret. Vi verdsetter initiativ og beslutningsstyrke, og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner er en forutsetning.

Vi tilbyr en spennende og utviklende stilling med utfordrende oppgaver i et stabilt miljø. Hallingdal Kraftnett er en organisasjon med stort potensial, der du vil være sentral i den videre veksten.

Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Gudbrand Gulsvik tlf. 911 74 511/ adm. dir. Kåre Trillhus tlf. 992 12 699, eller Mercuri Urval Board & Executive ved Bjørn M. Godsveen tlf. 975 59 063/ Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036. Søk på stillingen snarest, og senest innen 20. februar 2015. Alle henvendelser til Mercuri Urval Board & Executive behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: