Det Grønne Gullet 2015 – «Energi for et bedre klima»

StedTrondheim, Norge
ArrangørEnova
Fra27.01.2015
Til28.01.2015
TidspunktTirsdag kl 10.30 - onsdag kl 16.15

Enovakonferansen Det Grønne Gullet er den viktigste møteplassen i Norge for deg som er opptatt av å utvikle og etablere energi- og klimavennlige løsninger.

Her får du innsikt i norske og internasjonale prosjekter av betydning innenfor akkurat ditt fagfelt. Gå ikke glipp av denne viktige muligheten til å oppleve gode foredrag, inspirerende møter og sosial omgang med hundrevis av deltakere.

Vekst og velstand kan ikke tuftes på bruk av energi som gir store klimagassutslipp.

Det Grønne Gullet 2015 er den viktigste møteplassen for alle som er opptatt av sentrale energispørsmål og gode klimaløsninger for sin bransje. Enovakonferansen er for og med aktørene som endrer energimarkedene. Til å fortelle sine historier og dele sine erfaringer har vi invitert noen av de som går i front.

Vinnerne i fremtidens marked bygger vekst på innovasjon. Innovasjon er motoren for grønn vekst, og noen bedrifter har gjort det til sitt viktigste strategiske valg. Vi ser nærmere på hva de store skiftene representerer av vekstmuligheter for industri og annen næringsvirksomhet i Norge.

Bærekraftige byer og tettsteder må bygges rundt knutepunkt for kollektiv transport.

Vi kommer til å bo og leve annerledes i 2050 enn i dag. Et energisystem der transport, bygg og infrastruktur samspiller, vil være viktig.

Dette vil du få høre mye mer om på Enovakonferansen.

Anne Lindmo vil lede oss gjennom dagen, med seg har hun Per Olav Alvestad kjent fra «Schrødingers Katt». Hjertelig velkommen til Det Grønne Gullet 2015!

Program og påmelding