OEC Gruppen har et av Nordens sterkeste fagmiljø innen rådgivning og prosjektledelse i helsesektoren. Her daglig leder i OEC Gruppen Knut Hegge (t.h.) og avdelingsleder for helse- og sykehusplanlegging Svein Petter Raknes (t.v.).

OEC sikret en rekke rammeavtaler med Helse Sør-Øst

OEC Gruppen hadde god uttelling når Helse Sør-Øst.

OEC Gruppen

OEC Gruppen hadde i 2014 en samlet omsetning på ca. 350 millioner kroner. Gruppen har 150 ansatte og kontorer i Oslo, Stavanger og Kristiansand. I november 2013 ble OEC Gruppen en del av RPS Group – et internasjonalt konsulentselskap innen prosjektledelse og rådgivning i energi- og miljøområdet. RPS Group har over 5.000 ansatte og hovedkontor i London. Siden 2010 har RPS Group deltatt i prosjekter i 123 land over hele 6 kontinenter.

Helseforetakene i Helse Sør-Øst har tildelt rammeavtaler for kjøp av rådgivende tjenester innen bygg og eiendom.

OEC Gruppen med samarbeidspartnere stakk av med 19 av i alt 22 tjenesteområder.

- Vi er strålende fornøyd med uttellingen i den omfattende evalueringsprosessen i regi av Sykehuspartner, sier Knut Hegge, daglig leder i OEC Gruppen i en pressemelding.

Han er rask til å understreke at noen av rammeavtalene kun omfatter samarbeidspartneres tjenester.

- OEC Gruppen har et av Nordens sterkeste fagmiljø innen rådgivning og prosjektledelse i helsesektoren og leder store sykehusprosjekter i hele Norden. Avtalene som nå er tildelt oss og våre samarbeidspartnere, befester OEC Gruppens posisjon som en ledende aktør i helsesektoren, sier Hegge.

OEC Gruppen er totalleverandør av prosjektledelse, planlegging og gjennomføring av store investerings­prosjekter, samt optimalisering av forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom.