Selger serviceavtaler

KONE Norge er en del av KONE konsernet, en av de globale lederne innen heiser, rulletrapper og dører. KONE har blitt rangert som et av de mest innovative selskapene i verden. Hver dag bruker millioner av mennesker globalt våre heiser og rulletrapper i et stadig mer urbant miljø. Vi ønsker å tilby den beste People Flow? opplevelsen til de som bruker utstyret vårt i bolig- og kontorbygg, hoteller, offentlige transportsteder, sykehus og kjøpesentre.

FirmaJobzone for KONE Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi er på utkikk etter en ny medarbeider som kan styrke salgsteamet vårt på serviceavdelingen vår. Din rolle hos oss vil innebære salg av servicekontrakter for heiser; dette innbefatter utarbeidelse av løsninger og tilbud som tilfredsstiller kundens ønsker og som er i henhold til Plan- og Bygningsloven.

Et vilkår for å kunne lykkes i jobben som selger av servicekontrakter er at du kan håndtere og behandle alle kunder på en proaktiv, oversiktlig og profesjonell måte. Du må like å jobbe med oppsøkende salg og ha god orden. Deler av jobben går også ut på å administrere, rapportere og følge opp salgsprospekter i CRM-systemet vårt. Det vil til tider være mye administrasjon.

Du har

  • erfaring fra kundehåndtering
  • salgserfaring (gjerne fra detaljhandel)
  • kunnskap og erfaring i bruk av IT
  • grunnleggende økonomisk forståelse, samt forståelse av kontrakts-terminologi

I tillegg er du flink til å kommunisere både skriftlig og muntlig (på engelsk og på norsk). Du er selvstendig, evner å jobbe i team samtidig som du er målbevisst, entusiastisk og organisert. Du liker og takler å jobbe under varierende arbeidspress.

Vi tilbyr

I KONE ønsker vi å skape og videreføre en arbeidskultur som er både innovativ og preget av samarbeid, hvor vi verdsetter bidraget fra hver enkelt. Våre medarbeideres engasjement er et viktig satsingsområde for oss, og vi oppfordrer deltakelse og deling av informasjon og ideer.

Vi følger etisk forretningspraksis og vi søker å utvikle en kultur for å jobbe sammen der medarbeideres tillit og respekt til hverandre og gode prestasjoner er anerkjent. Vi synes selv at vi har en utmerket arbeidsplass og vi er stolte av å tilby et spekter av opplevelser og muligheter.

Interessert?

Send en søknad i dag. Vi vurderer søkere fortløpende. Ta kontakt med Gro Heitmann på telefon 21526436 hvis du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søk på jobben her


Vis flere stillinger: