Årets Montér-byggevarehus 2014 ble Montér Hemsedal. Fra høyre daglig leder Jens Erik Roteigen og driftsansvarlig utebutikk/proffselger Svein Ove Intelhus fra Montér Hemsedal . Til venstre direktør Proff/Montér Knud Holm.

Optimera rigget seg for Opptur 2015

Kompetanse, teambygging, ebusiness og styrking av markedsposisjon var kjernen i Optimeras kjedekonferanse Opptur 2015.


Sist helg samlet Montér og Optimera Proff seg på Scandic Oslo Airport på Gardermoen for å se tilbake på 2014 og rette blikket mot 2015. Konferansens var spesielt innrettet mot at Optimera skal strekke seg enda lengre for å gjøre kundenes hverdag enklere og mer produktiv og lønnsom.

På dagsorden sto også feiring av gode medarbeidere og samarbeidspartnere gjennom prisutdelinger i flere kategorier.

Tydelig og betydelig

– Konkurransedyktige priser, produktvalg og enkel varetilgang står alltid i sentrum for oppmerksomheten. I tillegg går vi gjennom tema som effektivitet, dokumentasjon, intern opplæring, miljø, byggeforskrifter og avanserte byggeteknikker. Dette er områder hvor Optimera skal stå frem som en tydelig og betydelig samarbeidspartner for våre kunder, forkynte markedsdirektør Martin Helle i følge en pressemelding fra selskapet.

Hederspris

Årets Hederspris gikk til regiondirektør Tom Østgård med 23 års fartstid i selskapet. Han fikk prisen for sitt gode lederskap, evnen til å skape lønnsomhet. O g ikke minst fordi han er en høyt respektert og god ambassadør for Optimera.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Årets Hederspris 2014 gikk til Tom Østgård som er Optimeras regiondirektør Innland. Her sammen med adm. direktør Asbjørn Vennebo i Optimera.

Årets Montér

Årets Montér-byggevarehus 2014 ble Montér Hemsedal basert på en rekke kriterier inkludert salgsvekst og økning i driftsresultat og dekningsbidrag. Vinneren har alltid levert god e resultater, og i 2014 satte selskapet ny rekord for topplinjen. Montér Geilo og Montér Stord var sterke kandidater i kampen om førsteprisen.

Årets forhandler

Årets forhandler-prisen blir hvert år tildelt en frittstående Montér-forhandler. I 2014, som for 2013 og 2012, gikk prisen til Montér Bjugn. Forhandleren vant prisen for sin gode omsetningsøkning, utvikling i kjøp fra Optimera, lojalitet og fokus på salg av egne merkevarer.

Årets proffsenter

Årets Proffsenter 2014 ble vunnet av Optimera Proffsenter Sandnes i hard konkurranse med Optimera Proffsenter Haugesund og Optimera Proffsenter Grorud. En viktig suksessfak tor er Sandnes-selskapets evne til å vinne nye kunder og å utnytte eksisterende kunders potensial.

Årets leverandør

Årets leverandør 2014 ble Natre Vinduer AS blant annet for engasjert samarbeid med Optimeras proff- og prosjektselgere for å vinne ordrer.