Salgssjef, Lek & Sikkerhet

KOMPAN er et dansk selskap og en ledende leverandør til lekeplasser i verden. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører et omfattende sortiment av lekeapparater og møbler, til bruk i barnehaver, skoler og fritidshjem. Konseptet er å fremme trivsel, den fysiske, mentale og sosiale utviklingen av barn gjennom lek, KOMPAN Gruppen har ca. 800 medarbeidere globalt og salgsselskaper i 19 land. I tillegg har de egne distributører i over 40 land. Konsernet har en ambisiøs målsetting og er en betydelig aktør i Norge. www.kompan.no

Lek & Sikkerhet ble kjøpt av KOMPAN i 2006, og fokuserer på salg av et utvalgt sortiment av KOMPAN produkter via internett og gjennom et uavhengig agent nettverk. Lek & Sikkerhet har i Norge en omsetning på NOK 17 mil, med stort potensiale for økt omsetning. Vi søker nå en salgssjef til å ta ansvar for vår business unit Lek & Sikkerhet. Se www.lekogsikkerhet.no

FirmaLek & Sikkerhet / KOMPAN Norge
FylkeFlere fylker
StedØstlandet
Søknadsfrist01.02.2015

Vi søker en salgssjef med sterk kremmerånd og gründermentalitet for drift og ledelse av vår merkevare Lek & Sikkerhet. Du vil få det fulle ansvar for videre oppbygging av Lek & Sikkerhet til en selvstendig forretning, med ansvar for direktesalg så vel som via agenter og netthandel. Gjennom å bygge opp og drive et nasjonalt nettverk av profesjonelle uavhengig agenter vil du sørge for økt trafikk og salg av våre produkter til utendørs lekeplasser og parker. Du vil få frihet til planlegging og gjennomføring av salgskampanjer på nettsiden og i salgsaktiviteter med agentnettverket. Du vil samarbeide med og få god støtte fra back-office i KOMPAN, med gode etablerte systemer og dedikerte personer.

Du er en erfaren selger og kan vise til gode resultater av nettverkssalg og /eller salg over web. Du motiveres av å jobbe med salg og merkevarebygging, og trives med selvledelse så vel som å motivere de rundt deg. Du stortrives i å drive mot salgsresultater med raske beslutninger og høyt aktivitetsnivå, og er en naturlig nettverksbygger. Du er strukturert og behersker godt bruk av dataverktøy, drift av hjemmeside, Excel, CRM-systemer og ordresystemer.

KOMPAN Lek & Sikkerhet tilbyr en unik mulighet til å bygge opp din egen virksomhet innenfor rammene til et markedsledende selskap med høy anerkjennelse innen lekeplasser og parker. Du vil kunne jobbe helt selvstendig og ha stor frihet i gjennomføringen av ditt arbeid. Høy aktivitet og høy omsetning vil gi mulighet for god fortjeneste. Du vil også bli en del av et engasjert team som kombinerer business med gleden av å representere produkter som har betydning for barn og ungdoms hverdag og utvikling. Stillingen rapporterer direkte til Administrerende Direktør Norge i et internasjonalt selskap med muligheter for egen utvikling.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mercuri Urval ved Monica Strysse, tlf. 975 59 030 eller André Tangen, tlf. 975 59 094. Søk på stillingen snarest og senest innen 1. februar 2015. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: