Veidekke Entreprenør skal bygge 117 leiligheter på Løren i prosjektet Gartnerløkka. Illustrasjon: Stripe AS.

Veidekke skal bygge 117 boliger i Oslo

Leilighetene som skal bygges på Løren har en samlet salgsverdi på 407 millioner kroner.


Veidekke Entreprenør har inngått avtale med Lørenvangen Utvikling AS, som eies 50-50 av OBOS Nye Hjem og Veidekke Eiendom, om bygging av første og andre byggetrinn på boligprosjektet Gartnerløkka.

De to byggetrinnene består av 117 boliger, en barnehage og garasjekjeller.

Salget har vært så bra på begge trinnene at man nå har vedtatt også å starte byggingen av trinn to. Grunnarbeidene på trinn en startet i august, og de første beboerne kan flytte inn i løpet av andre kvartal 2016. Trinn tre har akkurat hatt salgsstart, og hele Gartnerløkka-prosjektet vil bestå av 244 boliger i fem boligblokker fordelt på fire byggetrinn når det står ferdig.

Mens de 117 leilighetene som Veidekke Entprenenør har skrevet under kontrakt for nå har en salgsverdi på boligene er 407 millioner kroner, er den samlede salgsverdien for boligene i hele prosjektet på rundt én milliard kroner.

De fem blokkene blir plassert rundt en stor, solfylt gårdspark på nesten fem mål med en grønn lunge beplantet med busker, trær og frukttrær. De tilbys et bredt utvalg av 2 -, 3-, og 4-roms leiligheter, der leilighetene i første etasje får egen privat hageparsell. I første og andre etasje av hus fire bygger vi barnehage der barn som bor i Gartnerløkka vil bli prioritert.

Veidekke samarbeider med Astma- og Allergiforbundet om å bygge boliger med godt og helsevennlig inneklima. Ved bevisste valg og gjennomtenkte løsninger og materialer tilrettelegger Veidekke for helsetrygge boliger.