Transportplanleggere/-analytikere

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist23.02.2015

Norconsult har voksende oppdragsmengde på området transportanalyser. Vi ønsker derfor å ansette to kreative, strukturerte og selvstendige utredere med interesse for reisevaner, kollektivtransport og avanserte beregningsmodeller. Både nyutdannede og personer med lang erfaring oppfordres til å søke. Vi søker primært sivilingeniører og/eller samfunnsøkonomer.

Du vil være tilknyttet gruppen for Utredning på Plan-seksjonen ved hovedkontoret i Sandvika. Dersom du er den rette personen med relevant erfaring og bakgrunn vil det også være mulig å finne en ordning med lokalisering ved et av våre øvrige kontorer rundt om i landet.

Hvis du er nyutdannet eller har begrenset erfaring, vil du hos Norconsult få grundig opplæring og oppfølging i din yrkeskarriere på veien mot en mer selvstendig stilling. Søkere med relevant bakgrunn og erfaring vil få stor frihet til å utvikle egne ideer, enten som oppdragsmedarbeider eller som prosjektleder.

Du bør ha kjennskap til metodikk innen fagfeltet, eventuelt erfaring med ett eller flere av verktøyene RTM, CUBE, EMME, EFFEKT, AIMSUN eller GIS. Arbeidsoppgavene vil blant annet omfatte anvendelse av transportmodeller i tilknytning til analyse av markedseffekter, arealbruk og strategisk transportplanlegging. Du vil også kunne arbeide med utvikling av analyseverktøy og metode.

Våre oppdrag er over hele landet og vi har tverrfaglig samarbeid mellom våre kontorer. Vi samarbeider mye med andre firma, også når det gjelder fagområdet transportanalyser og transportmodeller.

Vi tilbyr:

  • Faglig utfordrende arbeid
  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø
  • Fokus på kompetanse- og personalutvikling
  • Eget fagnettverk plan og utredning
  • Fleksibel arbeidsplass
  • Medeierskap i Norconsult
  • Firmahytter, idrettslag, rabattordninger m.m.

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no.

Send søknad

Kontaktpersoner:

Edel Hovland Nordang

Gruppeleder

tlf.: 454 01 719

Send e-post

Frode Voldmo

Sivilingeniør

tlf.: 454 01 722

Send e-post

Vis flere stillinger: