Distriktssjef Oppland/Hedmark

KOMPAN er et dansk selskap og en ledende leverandør til lekeplasser i verden. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører et omfattende sortiment av lekeapparater og møbler, til bruk i barnehaver, skoler og fritidshjem. Konseptet er å fremme trivsel, den fysiske, mentale og sosiale utviklingen av barn gjennom lek, KOMPAN Gruppen har ca. 800 medarbeidere globalt og salgsselskaper i 17 land. I tillegg har de egne distributører i over 40 land. Konsernet har en ambisiøs målsetting og er allerede en betydelig aktør i Norge, men skal nå styrke innsatsen for bedre å utnytte det store potensialet i det norske markedet. For mer info se www.kompan.com.

FirmaKOMPAN Norge
FylkeFlere fylker
StedHedmark/Oppland
Søknadsfrist18.03.2015

Som distriktssjef i KOMPAN vil du få sette ditt avtrykk på lekeplasser og uteområder i ditt nærmiljø og i Hedmark / Oppland generelt. Med tiden vil du kunne vise frem prosjekter du har vært med på å realisere, hvor både kvalitet, sikkerhet, og ikke minst lek og glede for barn i alle aldre står i sentrum. Prosjektene vil du få realisert ved å jobbe tett inn mot kommuner, entreprenører og profesjonelle anleggsgartnere. Du vil være i dialog med ledere i barnehager og skoler, som setter barns utvikling høyt.

KOMPAN er den fremste leverandøren av lekeplasser i verden, og du vil få representere, prosjektere og selge et bredt sortiment av lekeapparater av høy kvalitet. Samtlige av lekeplassene du vil jobbe med blir designet for å bedre helse og læring i oppveksten gjennom høy lekeverdi, kompromissløs sikkerhet og topp kvalitet.

Til denne stillingen trenger vi en erfaren prosjektselger som kan vise til gode resultater fra oppsøkende salg. Du stortrives i dialog og forhandlinger med både kommunale representanter og det private næringsliv, og motiveres av å skape gode løsninger i samarbeid gjennom langsiktige relasjoner. Du er resultatorientert og liker å lykkes i det salget du gjør, og jobber strukturert og målrettet.Du behersker engelsk skriftlig og muntlig, og er komfortabel med bruk av dataverktøy i hverdagen.

KOMPAN tilbyr en betydningsfull stilling hvor du får jobbe med markedsledende produkter i et etablert distrikt med høyt potensial. Du blir del av et engasjert team som kombinerer salg med gleden av å representere produkter som har betydning for barn og ungdoms hverdag og utvikling. Du vil jobbe ut fra hjemmekontor, og rapporterer til daglig leder Norge.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mercuri Urval ved Monica Strysse, tlf. 975 59 030 eller André Tangen, tlf. 975 59 094. Søk på stillingen snarest og senest 18. mars 2015. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: