Butikksjef

L-Flis & Interiør AS er et av markedets ledende selskap innenfor salg og distribusjon av keramiske fliser. Hovedkontor, butikk og lager er sentralt beliggende på Alnabru i Oslo, og firmaet teller i dag 41 ansatte. L-Flis & Interiør AS er medlem av FagFlis-kjeden, som i hovedsak betjener det profesjonelle markedet. FagFlis skal være det profesjonelle markedets førstevalg. Kjeden består i dag av 24 butikker.

FirmaL-Flis & Interiør
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

L-Flis & Interiør AS søker en engasjert butikksjef til butikken vår på Alnabru. Vi tilbyr gode betingelser i et hyggelig og lærerikt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver:

Som butikksjef får du ansvar for den daglige driften av butikken, med hovedfokus på salg og kundeservice. Dette innebærer salg av keramiske fliser og tilbehør, kassebetjening og butikkdata.

Du får et overordnet ansvar for gjennomføring av avtalte strategier og salgsmål, personalansvar for fire medarbeidere samt oppfølging av daglige personalrutiner. Du skal sørge for at butikken, som også fungerer som showroom for våre proffkunder, til enhver tid er ryddig og innbydende.

Kvalifikasjoner:

Vi søker en person med relevant salgserfaring, god forretningsforståelse og stor interesse for salg og kundeservice. Har du i tillegg sans for interiør, trender og farger, vil dette være en fordel.

Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Personlige egenskaper:

- Effektiv og pålitelig - er ikke redd for å ta i et tak.

- Liker å yte det lille ekstra.

- Være en positiv bidragsyter og en dyktig motivator.

- Ha kundefokus, motiveres av felles måloppnåelse, utvikling og læring.

For rett person kan vi tilby:

- Spennende utfordringer.

- Konkurransedyktige betingelser.

- Gode forsikringsordninger.

- Uformelt og lærerikt miljø.

Kontakt HR- og Personalansvarlig Mats Frenningsmoen på telefon 22 80 18 15 eller 411 89 711 for ytterligere informasjon om stillingen.

Kortfattet søknad og CV sendes til mfr@fagflis.no. Alle søknader behandles konfidensielt.

Vis flere stillinger: