Geir Skoglund er ny Alliero-sjef

Geir Skoglund er ny konsernsjef i Alliero

Geir Skoglund (48) tiltrer som konsernsjef i Alliero Holding.

Geir Skoglund (48) tiltrer som konsernsjef i Alliero Holding. Han har bakgrunn fra blant annet Peab, NCC og senest BWG, og har bred erfaring fra både ombygging og nybygg. Skoglund er utdannet ingeniør og sivilingeniør, og har bakgrunn som tømrer.

Amund Alm har vært med i styret i Alliero siden 2008, og påtok seg oppgaven som konsernsjef i 2011 for å gjennomføre en nødvendig omstillingsprosess fram til 2015. Som en naturlig utvikling av selskapet har styret og Alm kommet til enighet om å få nye krefter inn for å lede selskapet. Amund har i sin tid som konsernsjef ledet Alliero gjennom viktige og nødvendige restruktureringer og krevende integrasjoner.

- Jeg er meget glad for at Geir Skoglund har takket ja til jobben som konsernsjef i Alliero. Hans lange ledererfaring og bakgrunn som både håndverker og sivilingeniør er en unik og verdifull kombinasjon for Alliero. Han vil spille en viktig rolle i videreutviklingen av Alliero som Norges ledende fagmiljø innen restaurering, rehabilitering og vedlikehold av eiendom , sier Bjørn Erik Reinseth, styreleder i Alliero Holding AS.