Byggeleder bygg og elektro - Bergen

FirmaÅF Advansia
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

ÅF er et ledende teknisk konsulentselskap med 7 000 ansatte i mer enn 20 land. I Norge er ÅF representert med blant annet ÅF Advansia med over ansatte.

ÅF Advansia har spesialisert seg på gjennomføring av store og kompliserte byggeprosjekter der vi etablerer egne prosjektorganisasjoner som tar ansvar for hele verdikjeden i prosjektgjennomføringen - fra konseptutvikling til uttesting og idriftsettelse. ÅF har prosjektledelsen for noen av Norges største landbaserte utbyggingsprosjekter, blant annet utvidelsen av Oslo Lufthavn, nytt Østfoldsykehus, Deichmanske hovedbibliotek og nytt Munch-museum. Selskapet har også rammeavtaler om prosjekt- og byggeledelse med en rekke offentlige og private utbyggere innenfor helsebygg, undervisning, kultur og idrett, samferdsel og næringsbygg. 1.september 2014 etablerte ÅF Advansia et avdelingskontor i Bergen.

ÅF Advansia ivaretar prosjekt- og byggeledelse i alle typer landbaserte byggeprosjekter, og etterstreber å ha alle de tekniske fag i eget hus.

Til vårt nyetablerte avdelingskontor i Bergen søker vi etter byggeledere innen byggfag og elektroteknikk, der de vesentlige oppgaver er Byggeledelse med ansvar for kvalitetskontroll, kontraktsadministrasjon, økonomi og fremdriftsstyring.

Som byggeleder hos ÅF Advansia forventes utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør (Bachelor) med 5 - 8 års erfaring. Teknisk fagskole med lengre praksis i relevante prosjekter kan også være aktuelt.

Vi ser også etter funksjonskompetanse om formålsbygg innen helse, kultur, undervisning, næring/kontor eller luftfart.

Vi antar at du i dag er engasjert i byggeprosjekt hos entreprenør, rådgivende ingeniør eller byggelederfirma. Du kan også være driftsleder for større bygningsmasse med spesielt god teknisk innsikt.

Du er god til å bygge tillit alle veier i prosjektet og i relasjonen til oppdragsgiver/kunder.

Stillingene gir store muligheter og god egenutvikling i prosjektene.

Vi imøteser din henvendelse. For evt. spørsmål, ring vår rekrutteringsrådgiver Jean Lorange i Rett Bemanning på tlf. 48040606.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: