Daglig leder Ivar Rune Ansnes i Ansnes Entreprenør. Foto: Sindre Sverdrup Strand

Ansnes drar bilarving for retten

Ansnes Entreprenør går rettens vei over en tre millioners uenighet over millionær Kristian Kolbergs luksusbolig på Nesøya i Asker.

Det skriver Budstikka i en artikkel på sine nettsider.

Ansnes Entreprenør og bilmillionæren Kristian Kolberg møtes, ifølge artikkelen, i Asker og Bærum tingrett mandag. Bakgrunnen er en krangel om sluttoppgjøret i forbindelse med jobben entreprenøren har gjort på Kolbergs nye bolig på Nesøya.

– Vi har dessverre kommet i konflikt med tiltakshaver, som nå har utestengt oss fra tiltaket. Vi må av den grunn avslutte våre ansvarsretter i tiltaket da vi ikke lenger har kontroll på hva som utføres, skrev Ansnes Entreprenør i et brev til Asker kommune i mai i fjor.

Daglig leder Ivar Rune Ansnes i Ansnes Entreprenør ønsker ikke å utdype hva konflikten dreier seg om til budstikka.no.

– Det er en diskusjon om sluttoppgjør. Når vi tar det til retten, så er vi rimelig trygge på at vi vil vinne frem med vårt syn, sier Ansnes.

Kristian Kolberg kjøpte, ifølge artikkelen, eiendommen i 2007 for 80 millioner kroner. Kolberg rev bygget som sto på eiendommen, og bygde en mer moderne bolig.

Kolberg-familien på Nesøya bygde opp formuen sin på import av bilmerkene Mazda og Hyundai. Etter at selskapet mistet bilagenturene, har de satset på blant annet eiendomsutvikling, heter det i artikkelen.