Landmålar

Statens vegvesen arbeider for at både gåande, syklande, køyrande og kollektivreisande skal komme trygt fram. Vi planlegg, bygger, drifter og vedlikeheld riks- og fylkesvegar og har tilsyn med køyretøy og trafikantar. Som vegadministrasjon for fylkeskommunane og staten yter vi fagleg grunnlag for politiske avgjerder og set dei ut i livet. Vi er ein stor samfunnsaktør med over 6000 engasjerte medarbeidarar med brei kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regionar.

FirmaStatens vegvesen Region vest
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist25.01.2015

Vil du jobbe med eigedomsmåling? Då har vi stilling til deg ved Eigedomsseksjonen med kontorstad i Stavanger. Eigedomsseksjonen har ansvar for landmåling og grunnerverv i Statens vegvesen. Seksjonen har i overkant av 50 medarbeidarar og har kontorstad i Stavanger, Haugesund, Bergen og Leikanger. Om lag 20 medarbeidarar har landmåling som hovudoppgåve.

Arbeidsoppgåver:

Som eigedomslandmålar vil du få utfordrande, varierte og sjølvstendige oppgåver innan fagområdet. Hovudoppgåva i stillinga er eigedomsmåling og forvaltning. Eigedomsmåling inneber også gjennomføring og styring av oppmålingsforretning etter matrikkellova. I tillegg vil det verta arbeid med å ivareta Statens vegvesen sine eigedomsinteresser i delingssaker og andre nabotilhøve.

Kvalifikasjonskrav:

Vi krev at du har høgare utdanning innan fagområdet, minimum 3 år ved universitet/høgskule. For deg som har lang og relevant erfaring innan fagområdet, og som har gode personlege føresetnader for stillinga, kan kravet til utdanning fråvikast.

Dersom du har teke heile eller delar av utdanninga di i utlandet, må vi ha ei godkjenning frå NOKUT ( www.nokut.no).

Det er ønskjeleg med erfaring innan eigedomslandmåling, men vi vil også oppmoda nyutdanna til å søkja. Du må ha førarkort for personbil.

Personlege eigenskapar:

Seksjonen har mykje kontakt med eksterne aktørar, og vi legg vekt på gode samarbeidsevner, sjølvstendig og systematisk arbeidsform samt god skriftleg og munnleg kommunikasjonsevne.

I tillegg ønskjer vi at du er initiativrik, engasjert og resultatorientert og vil bidra til eit godt arbeidsmiljø.

Stort engasjement, god struktur og fagleg utvikling Som tilsett i Statens vegvesen blir du ein del av eit engasjert og tungt fagmiljø, som tenkjer nytt, deler kunnskap og jobbar tett saman. Du påverkar samfunnsutviklinga, og du får bidra til framtidsretta løysingar innan fagfeltet ditt. Me gjev deg viktige oppgåver med mykje ansvar, og me treng medarbeidarar som ønskjer å utvikle seg i takt med nye utfordringar.

Me tilbyr blant anna desse goda

  • Introduksjonsprogram og fadderordning
  • Fleksitid og gode ordningar for avspasering
  • Pensjonsordning og høve til å få lån i Statens pensjonskasse
  • Etatsskular og gode høve til fagleg påfyll

Lønn avtalast nærare i samsvar med statens lønnspolitikk.

Ein god og mangfaldig arbeidsplass

Statens vegvesen er ein arbeidsgjevar som er oppteken av tydelege og trygge rammer for våre medarbeidarar. Vi har eit regelverk som sikrar medarbeidarane sine rettar, og sjølv om det til tider er hektisk hos oss og arbeidsmengda kan vere stor, legg vi vekt på at ein har mulegheit for fleksibel arbeidstid. Vi ønskjer at du skal kunne kombinere jobb og fritid på ein god måte.

Medarbeidarane våre fortel om spennande og utfordrande arbeidskvardagar, men med god balanse mellom arbeid og fritid.

Statens vegvesen ønskjer mangfald, og våre tilsette skal spegle samfunnet. Vi vil tilretteleggje arbeidstilhøva dersom du har behov for det.

Me gjer merksam på at opplysningar om søknaden din kan bli offentleggjord sjølv om du har bedt om unntak frå offentleg søkjarliste. I så fall blir du varsla om det.

Kontaktperson:

For utfyllande informasjon om stillinga kan du kontakta seksjonsleiar Leif Lauvås, telefon 51 91 14 70 / 416 01 287.

Søk her

Vis flere stillinger: