Kvalitetsleder

Technogarden Engineering Resources AS er et selskap som er spesialisert på konsulentutleie og rekruttering av teknisk personell med høyere kompetanse. Våre konsulenter løser tekniske oppgaver og prosjekter ute hos våre kunder, som en del av kundens egen prosjektorganisasjon. Technogarden er et datterselskap av Norconsult AS - Norges største rådgivende ingeniørselskap.

FirmaTechnogarden
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

På vegne av kunde ser vi etter en kvalitetsleder. Kandidaten må ha høyere teknisk eller økonomisk utdannelse, med minimum 5 års erfaring fra arbeid med kvalitetsstyring i prosjekter(Bygg, samferdsel eller olje og gass prosjekter).

Arbeidsoppgaver

  • Styringssystem: Ansvar for prosjektets kvalitetssystem og sikre at systemet til enhver tid er i samsvar med gjeldende krav og standarder.
  • Samarbeide med nøkkelpersoner i utvikling av prosjektets rutiner og prosedyrer
  • Bidra i arbeidet med prosjektets styringsdokumenter
  • Bidra i tilbudsevaluering og gjennomgang av leverandørers kvalitetssystem og system for usikkerhetsstyring.
  • Kvalitetssikring: Være en pådriver for en kontinuerlig forbedring av prosjektets kvalitetsarbeid
  • Ansvar for planlegging og gjennomføring av kvalitetsrevisjoner i prosjektet
  • Samle inn observasjoner og avvik fra revisjoner og følge opp at disse lukkes i henhold til tidsfrister. Rapportere status i kvalitetsarbeidet

Aktuelle kandidater er ryddige, systematiske og har en sterk evne til og forstå helhetsbilde. Du er en person som bidrar aktivt til forbedring i divisjonen og mot Øvrige miljøer i selskapet.

Er stillingen av interesse ta kontakt med Sigbjørn Sivertsen på telefon 67242067/Mob 41625073 eller send en mail sigbjorn.sivertsen@technogarden.no

Vis flere stillinger: