Fra Heimstad-prosjektet. (Ill. Arkitekturfabrikken)

Betonmast bygger to prosjekter for Godhavn i Trondheim

Betonmast Trøndelag og Godhavn inngikk våren 2014 to samspillskontrakter om to prosjekter i Trondheim. Nå er spaden i jorda for både siste byggetrinn i boligfeltet Hårstadhaugen, Heimstad 5, samt et boligprosjekt i Nardovegen.

Totalt utgjør kontraktene arbeider for ca 85 millioner kroner ekskl. mva.

Godhavn er en betydelig eiendomsaktør i Trondheimsområdet.
- For Betonmast Trøndelag er det svært hyggelig å ha Godhavn som samarbeidspartner, sier Svein Karlsen, daglig leder i Betonmast Trøndelag.

- Vi har sammen knadd og belyst mange deler av prosjektet, og er svært fornøyd med å ha fått til et godt samarbeid med Godhavn, sier han.

Heimstad
Heimstad 5 er det siste byggetrinnet i boligfeltet Hårstadhaugen på Tiller utenfor Trondheim. Prosjektet består av 12 leiligheter, fordelt på fire punkthus i tre etasjer og tilhørende carporter. Prosjektet har en samlet BTA på ca 1770 m2, og en kontraktssum på ca 31 millioner kroner ekskl. mva.

- Spaden er satt i jorda, og 12 familier skal etter planen være innflyttet til jul 2015. Salget er godt i gang, men det er fortsatt noen enheter igjen, sier Karlsen.

Nardovegen
Nardovegen er et mer sammensatt prosjekt, som består av 51 leiligheter og fire eneboliger. Leilighetene er primært 2-romsleiligheter og noen 1- og 3-romsleiligheter, og er fordelt på 3 blokker og en 5-mannsbolig. Prosjektet har en samlet BTA på ca 4700 m2, og en kontraktssum på ca 54 millioner kroner ekskl. mva.

Fornøyde samarbeidspartnere. F.v. Svein Karlsen, daglig leder i Betonmast Trøndelag og prosjektleder Audun Berdal og daglig leder Øyvind Estenstad i Godhavn.

Eneboligene ble solgt ut allerede tidlig i sommer, mens salgsstart for leilighetene blir i månedsskiftet januar/februar.

Det legges opp til en tøff fremdrift i prosjektet, som samlet skal være ferdig til desember 2015. Første delmål er å ha to av blokkene innflyttingsklare allerede til skolestart høsten 2015.

- Tomten ligger svært utfordrende til for Betonmast, ettersom den ligger i en bratt sandskråning med innslag av kvikkleire. Det er lagt opp til et tøft løp, men vi i Betonmast er kjent for å sette oss høye mål, og dette skal vi klare, avslutter Karlsen.

Skisse Nardovegen. (Ill. Godhavn/Arkitekturfabrikken)