Leder Forretningsstøtte

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist22.01.2015

Rambøll Norge, region Øst søker en leder med utpreget serviceinnstilling, høy integritet og påvirkningskraft.

Region Øst er en av fire regioner i Rambøll Norge med rundt 700 medarbeidere fordelt på åtte divisjoner og ni kontorer i Østlandsområdet. Vi består av et stort tverrfaglig miljø med ingeniører, arkitekter og planleggere.

Leder for Forretningsstøtte vil lede tre seksjoner: kontorservice, økonomi/controller og HR. Lederen vil ha resultat- og personalansvaret for hele avdelingen samt personalansvaret for markedssjef, kvalitetssjef og jurister. Disse tre fagområdene rapporterer faglig direkte til regionsdirektøren.

Lederens viktigste oppgave vil være å sørge for at Forretningsstøtte er en kompetent og effektiv serviceorganisasjon som bidrar til verdiskapningen i region Øst. For å lykkes med det må lederen ha god oversikt over det store økonomiske bildet, evne til å løse praktiske problemer og bidra til å bygge menneskene i organisasjonen.

Leder for Forretningsstøtte rapporterer til regionsdirektør. Arbeidssted er primært på Skøyen i Oslo. Noe reisevirksomhet til våre kontorer i regionen må påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Siviløkonom eller annen relevant høyere utdanning
  • Erfaring som leder for støttefunksjoner eller som leder i virksomhet med prosjektorganisering og resultatansvar
  • Gjerne erfaring med HR-oppgaver
  • Er en god nettverksbygger og får lett innpass i organisasjonen
  • Har innkjøps- og forhandlingskompetanse
  • Har en kostnadsbevisst holdning og kunne vurdere kost/nytteeffekten
  • Er proaktiv og kan formidle relevant informasjon som bidrar til verdiskapingen
  • Evner både å sette retning og samtidig se medarbeidere på ulike nivåer

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver hos Nordens ledende samfunnsrådgiver. Vi tilbyr gode betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt meget gode personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy.

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad / CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen her

Kontaktpersoner

Regionsdirektør Hilde Nordskogen +47 916 03 454

Rådgiver Elin Bratlie +47 416 47 012


Vis flere stillinger: