Prosjekt-, anleggs- og prosjekteringsledere

Betonmast Bergen utvikler og gjennomfører total- og  generalentrepriser i tett samarbeid med kunder og leverandører. 16 kompetente medarbeidere utgjør et svært godt arbeidsmiljø. Ordrereserven er meget god, og medfører en sterkt økende omsetning de nærmeste årene.

Betonmast AS er et solid entreprenørselskap i sterk vekst. Forventet omsetning for 2014 er 3 MRD NOK. Konsernet har rundt 800 medarbeidere i 13 selskaper lokalisert i store deler av Sør-Norge samt i Sverige.

FirmaBetonmast Bergen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Betonmast Bergen er i sterk vekst med flere nye, store prosjekter. Vi er nå i gang med flere store prosjekter, blant annet nytt hotell på Flesland. Vi søker derfor flere nøkkelpersoner:

  • Prosjektledere
  • Anleggsledere
  • Prosjekteringsledere

Dine kvalifikasjoner: Relevant operativ erfaring og gode resultater fra byggeprosjekter med en viss størrelse og kompleksitet. Resultatorientert, handlekraftig, tillitvekkende og tett på prosjektene.

Du får gode muligheter til påvirkning og personlig utvikling i en bedrift preget av vekst, høy kompetanse og korte beslutningsveier. Vi har engasjement, en sterk vinnerkultur, og prosjektene i fokus. Arbeidsmiljøet er meget godt, og preges av glimt i øyet, kompetente kolleger og en sterk lagånd.

Vi tilbyr medeierskap og konkurransedyktige betingelser.

Ønsker du mer informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingene, ta gjerne kontakt med daglig leder Arne Kleivdal på mobil +47 901 19 455, eller prosjektsjef Kenneth Nielsen på mobil +47 481 16 025.

Søknad med CV sendes til arne.kleivdal@betonmast.no.

Søknadsfrist: snarest.

Vis flere stillinger: