Sommerjobb Peab Bygg - Østlandet

Peab er et av Nordens ledende entreprenørselskaper med virksomhet innen bygg, eiendomsutvikling, anlegg og industri. Selskapet har en årlig omsetning på over 40 mrd. SEK og har 13 000 medarbeidere. I Norge har Peab 1 400 medarbeidere og en årlig omsetning på 4,6 mrd. NOK.

FirmaPeab Bygg
FylkeFlere fylker
StedØstlandet
Søknadsfrist15.03.2015

Vi i Peab AS, er spesielt opptatt av tre ting: HMS, fornøyde kunder og medarbeiderutvikling.

Peab Bygg i Norge, består av ni distriktskontorer rundt Oslofjorden og satser sterkt på lokal tilstedeværelse. Vi er lokalisert i Oslo, Buskerud, Vestfold, Telemark, Østfold og Romerike. Vi utfører byggprosjekter i alle entrepriseformer innenfor offentlig og privat sektor. Fra små servicejobber til store komplekse bolig,- og næringsbygg. Vi jobber både for offentlig og private kunder.

HMS (helse, miljø og sikkerhet) og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en kvalitetsleverandør for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort. Det er derfor vi er så opptatt av å tilrettelegge for våre medarbeideres utvikling.

En sommerjobb i Peab Bygg gir deg en god anledning til å bli kjent med virksomheten vår, og det gir oss en fin mulighet til å bli bedre kjent med deg.

Du vil få innsikt i hvordan prosjektene drives og hvordan vi jobber. En sommerjobb hos oss vil gi deg en praktisk side av faget som du kan ta med deg videre i studiene. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gjør deg meget interessant som kandidat. Svært mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har begynt i faste stillinger etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb.

Vi ser etter studenter som:

  • er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag
  • er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer
  • liker å jobbe selvstendig
  • trives med en hektisk jobbhverdag
  • har lyst til å bli bedre kjent med Peab
  • kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig

Vi tilbyr deg en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i et tverrfaglig team og godt miljø. Ved å ha en sommerjobb hos oss får du en unik mulighet til å bli bedre kjent med Peab gjennom innblikk i våre prosjekter.

Beskriv i din søknad hvilke av våre distrikter du ønsker jobb. Varighet og tidspunkt etter avtale.

YTTERLIGERE INFORMASJON

Line Brovold, HR sjef

+47 940 02 830

søk her

Vis flere stillinger: