Avdelingsleder Plate- og Røravdelingen

Bilfinger Industrial Services Norway AS er en tverrfaglig leverandør av prosjekter, vedlikehold og service til prosessindustri og energiprodusenter i Norge. Vi ønsker å skape verdier for våre kunder ved kostnadseffektive løsninger og økt tilgjengelighet på produksjonsutstyr. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av våre leveranser og vår konkurransekraft. Selskapet har en omsetning på 1,8 milliarder kroner og 1350 fast ansatte i Norge.

Vi er lokalisert på flere steder i Norge.

FirmaBilfinger Industrial Services Norway
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfristsnarest

Bilfinger Industrial Services Norway AS, verkstedproduksjon/vedlikehold Øst er en tverrfaglig avdeling med 500 ansatte lokalisert i Grenland, Rjukan, Holmestrand, Slagentangen og Raufoss. Tjenesteområdene er plate/sveis/rør, maskinering, ventil, plast/gummi og prosjekter, samt mekanisk, automasjon, elektro, ventilasjon, kran & sikkerhet, tele og rigg/kran.

Vi er i vekst og har behov for å knytte til oss nye og kvalifiserte medarbeidere.

Avdelingsleder Plate- og Røravdelingen

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Vi søker en person med bred erfaring fra overordnet ledelse innen produksjon av rør- og plate produkter for land og offshoremarkedet. Du vil ha ansvar for å lede og utvikle forretningsenheten samt utarbeide og rapportere virksomhetens forretningsplan. En hovedoppgave er å videreutvikle forholdet til eksisterende kunder og ekspandere i nye markeder.

Det er et kontinuerlig krav til høy fokus på Helse Miljø og Sikkerhet.

Kvalifikasjoner

Søkere må ha ingeniør eller sivilingeniørutdannelse fra høyskole, universitet eller annen relevant utdanning. Vi søker en person som vil være med på å markedsføre våre produktområder samt være ansvarlige for gjennomføring av komplette leveranser. Vi ønsker en person med betydelig erfaring innenfor verkstedproduksjon og de ulike ansvarsområdene samt erfaring innen markedsføring og salg. Søkere må være sikkerhetsbevisste, resultatorienterte, selvstendige og ha en utadvendt personlighet. Samtidig er vi interessert i en person som har et bredt kontaktnett.

Vi kan tilby

Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår med gode pensjons- og forsikringsvilkår. Vi har en arbeidsform som er åpen, ærlig og ordentlig.

Søk her

Kontaktpersoner

Gunnar Bråthen

Seksjonssjef

gunnar.brathen@bilfinger.com

+47 918 03 297

Dag Madsen

HR-sjef

dag.madsen@bilfinger.com

+47 951 66 713