Regionssjef – Kalkulasjonsleder – Prosjektleder

Asker Entreprenør er en mellomstor entreprenørbedrift med hovedkontor på Lierskogen i Lier og et avdelingskontor på Hagan i Nittedal. I 2015 har Asker Entreprenør som målsetting å etablere nytt avdelingskontor i regionen Follo/Østfold. Oppland, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold og Østfold er virksomhetenes geografiske nedslagsfelt.

Omsetningen i 2014 ble på 340 MNOK og det forventes en omsetning på 500 MNOK i 2015. Ordrereserven for 2015 og 2016 er meget god og er på 820 MNOK.

Asker Entreprenør har 85 ansatte fordelt på 35 funksjonærer og 50 fagarbeidere i betong – og tømrerfaget. Bedriften og dens ansatte har bred erfaring med oppfølging av de aller fleste typer bygg i alle entreprisemodeller og har gjennom dette tilegnet seg bred faglig og administrativ kompetanse som entreprenør.

FirmaAsker Entreprenør
FylkeAkershus
StedFollo-regionen
Søknadsfristsnarest

Nå er vi klar for Østfold/Follo vil du være med på laget?

Vi søker følgende nøkkelpersoner:

Regionssjef – Kalkulasjonsleder – Prosjektleder

Regionssjef som har et totalansvar for å bygge opp avdelingen bør ha kjennskap til og kontakter i det aktuelle markedsområde. Dette er en selvstendig og utfordrende stilling som inngår i selskapets ledergruppe. Aktuelle kandidater må ha bred ledererfaring fra tilsvarende eller beslektet virksomhet og må kunne vise til gode resultater.

Prosjektleder og Kalkulasjonsleder vil være sentrale i oppbygging av avdelingen. Aktuelle kandidater må ha erfaring fra kalkulasjon og gjennomføring av byggeprosjekter og ha lyst til å være med å etablere noe nytt.

Har du lyst til å være med på å etablere noe nytt, men med et solid selskap i ryggen kan du ta kontakt med Arne J. Halvorsen i Halvorsen & Holm på telefon 915 32 095 for å få vite mer, eller du kan sende en kortfattet søknad med CV på mail til arne@halvorsenholm.no. Henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor arbeidsgiver.

Vis flere stillinger: