Hvordan sikre prosjektsuksess gjennom styring av usikkerhet?

StedOslo, Norge
ArrangørProkonsult
Fra16.01.2015
Til16.01.2015
TidspunktFredag kl 8.30 - 15.00

Prokonsult AS og Competancia inviterer til et aktuelt og interessant seminar for å gi en innføring i bruk av usikkerhetsanalyse i prosjekter. Vi kan friste med spennende gjesteforeleser fra Københavns Tekniske Universitet, Professor Steen Lichtenberg, samt erfarne interne forelesere.

I forbindelse med at Prokonsult AS og Competancia i samarbeid med NTNU, har startet opp et sertifiseringsløp for ansatte i RG Rustand Gruppen AS, ønsker vi å invitere kunder og samarbeidspartnere til et introduksjonskurs i usikkerhetsanalyse 16.01.2015. Dette introduksjonskurset inngår i vårt sertifiseringsløp, og vi mener at dette har såpass generell interesse at vi ønsker å invitere våre kunder, samarbeidspartnere og øvrige forretningsforbindelser.

Runar Gravdal og Jørn Forbord gir en innføring i prosessen rundt usikkerhetsanalyser, fallgruver og suksessfaktorer, og Steen Lichtenberg foredrar om «Trinnvismetoden» han selv har utviklet. Det blir også lagt opp til praktisk demonstrasjon av en usikkerhetsanalyseprosess underveis i kurset. Målet er å øke forståelsen for hvordan du kan sikre prosjektsuksess med kunnskap om styring av usikkerhet.

Målgruppe:
Prosjektdeltagere, prosjektledere og prosjekteiere, og ellers alle som er involvert i utvikling, planlegging og gjennomføring av større prosjekter, både innen offentlig og privat sektor.

Påmeldingsfrist: 15. januar

Påmelding