Kent Jensen er ansatt som ny konsernsjef i Isachsen.

Kent Jensen ny konsernsjef i Isachsen

Kent Jensen er ansatt som ny konsernsjef i Isachsen. Jensen har arbeidet i selskapet siden 2012, det siste året som direktør for anleggsdivisjonen og før det som daglig leder for Isachsens Oslo-avdeling.

Jensen etterfølger dermed Oddmund Hansen i stillingen som toppsjef i konsernet,

Styreleder Geir M. Aarstad i Isachsen er svært fornøyd med ansettelsen.

- Det er med stor glede jeg kan meddele at styret i Isachsen-konsernet har ansatt Kent Jensen som ny konsernsjef. Kent står frem som den riktige personen til å videreutvikle selskapet i tråd med våre verdier og langsiktige mål. Han har vist seg som en uredd, engasjert og tydelig leder, samt ikke minst så har han en faglig bakgrunn som vil være en styrke i arbeidet med å implementere Isachsens langsiktige strategier.

Den påtroppende konsernsjefen gleder seg til å ta fatt på oppgavene.

 -Isachsen er en svært inspirerende arbeidsplass, med mange spennende driftsområder og fantastisk flinke kollegaer. Jeg ser frem til å bruke kompetansen jeg har opparbeidet på ulike områder i nye sammenhenger, og er glad for å få muligheten til å være med på å utvikle firmaet videre.

- Vi er svært glade for å kunne besette stillingen med en intern kandidat, og ser fram til å ta fatt på samarbeidet og veien videre. Samtidig vil jeg benytte anledningen til å takke avgående konsernsjef Oddmund Hansen for innsatsen gjennom de tre årene han har styrt Isachsen-skuta, og ønske lykke til videre, avslutter styreleder Geir M. Aarstad.

Kent Jensen tiltrer umiddelbart.