Eli Hermine Heyerdahl Eide

Eide ny fagsjef i NRL

Eli Hermine Heyerdahl Eide tiltrer den nyopprettede stillingen som fagsjef – energi og miljø i NRL fra og med 1. april 2015.

- Heyerdahl Eide har en yrkes- og utdanningsbakgrunn med stor bredde og mye erfaring fra flere solide bedrifter (Gaute Flatheim AS, DANFOSS Norge AS, Brødrene Dahl AS, Nordiske Varme Sanitær AS m.m.), og har vært avdelingsleder for NRLs avdeling Buskerud og fagansvarlig for Rørleggerfaget i Opplæringskontoret for bygghåndverksfag i Buskerud (OBU) i 13 år, heter det i en melding fra NRL.

Heyerdahl Eide er utdannet VVS-tekniker fra Sørlandets Tekniske Fagskole og har studert bedriftsøkonomi ved BI. Hun er også godkjent miljøfyrtårnsertifisør innen rørfag v/Miljøfyrtårnstiftelsen Norge.

Heyerdahl Eides oppgaver vil i hovedsak bestå i å utforme, koordinere samt lede NRLs arbeid innenfor områdene energi og miljø i nært samråd med styret og daglig leder. Dette innebærer å være en aktiv høringsinstans, premissgiver og påvirker overfor myndighetene og dessuten videreformidle/markedsføre kunnskapene til medlemsforetakene. Hun skal for øvrig representere NRLs medlemsbedrifter i relevante faglige fora – både internt og eksternt i bransjen.

Samtidig gjøres noen omstruktureringer internt i NRLs Administrasjon.

Nåværende fagsjef Oddgeir Tobiassen tiltrer nyopprettet stilling som direktør for kompetanse og utvikling og vil dermed ha det overordnede ansvaret for NRLs utdanningspolitikk og utvikling av NRLs bedriftsverktøy.

Fagkonsulent Are Skaar Nielsen tiltrer ny stilling som fagsjef innenfor sanitærteknikk og vil herunder bl.a. få hovedansvaret for svenneutdanningen og gjennomføring av årlige faglærerkonferanser og mesterskap for rørleggere.

Tidligere teknisk direktør Ole Larmerud vil for øvrig bli engasjert på prosjektbasis med nærmere definerte oppgaver hvor de kan dra nytte av hans lange erfaring, betydelige kompetanse og brede kontaktflate.

Øvrige ansatte i NRLs Administrasjon vil fortsatt jobbe innenfor sine respektive arbeidsområder.