Erfaren siv.ing/ing. Maskin, vannkraft - Teknologiavdelingen

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri og eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist30.04.2015

eknologiavdelingen på Swecos hovedkontor på Vækerø i Oslo har i dag 28 ansatte. Avdelingen er delt i tre grupper: fornybar kraft, maskin og kraftnett. Avdelingen har en god kombinasjon av erfarne og unge, lovende medarbeidere med godt humør og engasjement. Ofte arbeider vi i tverrfaglige prosjekter der produktet er viktigere og større enn den enkeltes faglige kompetanse.

Vi har et tungt og bredt fagmiljø, der vår maskingruppe består av medarbeidere med mange års erfaring innen maskinteknisk vannkraftutstyr og prosjektering av vannkraftanlegg. Vi jobber med oppdrag som inkluderer tidlig fase undersøkelser/befaringer, teknisk spesifisering, utarbeidelse av forespørselsdokumenter, forhandlinger, kontrakts utarbeidelse og detaljprosjektering. I tillegg kommer oppfølging under prosjektering, montasje og idriftsettelse. Tilstandskontroller, due diligence og annen byggherrerådgivning er også viktige oppgaver.

Arbeidsoppgaver

Medarbeiderne vi søker bør ha minimum 5 års erfaring fra vannkraftprosjekter. Faglig bakgrunn bør fortrinnsvis være innenfor et eller flere av følgende områder:

  • Produktkunnskap innen mekaniske komponenter til vannkraft
  • NVE fagansvarlig, fagområde III
  • Mekaniske beregninger og FEM-analyser
  • Rådgiver for kunde ved ombygginger/moderniseringer
  • Prosjektering av maskinkomponenter i kraftverk
  • Oppdrags-/prosjektledelse og oppdragsansvar
  • Kundekontakt og tilbudsgiving med hele Norge som marked

Muligheter

Som ansatt hos Sweco blir du en del av Norges sterkeste fagmiljø innen kraftanlegg, representert av vannkraft bygg og maskin, transformatorstasjoner og kraftledninger. Vi er et tverrfaglig selskap der du har mulighet til å jobbe med større prosjekter på tvers av avdelinger og fagområder. Du vil få muligheter til å utvikle deg både innen fag, oppdragsledelse og kundekontakt. Som rådgiver i Sweco kan den enkelte påvirke hvilke oppgaver og egenskap en ønsker å fokusere og utvikle.

Din bakgrunn

  • Ing./siv.ing. grad innen maskinteknikk el.
  • Selvstendig og løsningsorientert
  • Inngående kjennskap til kraftverk
  • Markeds- og kundeorientert
  • Målbevisst og opptatt av resultat
  • Lagspiller og sosial, glad i mennesker

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Børge Ugand Nyseth

Gruppeleder Maskin

+47 419 01 460

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: